KOMŠIJE iz Stare Pazove razvezali jezik, NEĆE VIŠE DA ĆUTE! Evo šta Seka i Veljko rade pred rođenom decom u dvorištu! (FOTO)

Poznato je da većina pjevača i pjevačica živi u velikim gradovima, pa je prava rijetkost kada čujemo da je neko odabrao neko manje mjesto ili selo za život.

Među takvim je popularna pjevačica Seka Aleksić, koja sa svojom porodicom živi u Staroj pazovi, tačnije 20 -tak minuta od Stare Pazove. Pjevačica i njen suprug izgradili su svoj mali kutak koji izgleda kao vila iz holivudskih filmova, a njihove komšije za njih imaju samo riječi hvale.

Rekli su da su jako susretljivi i da se uvijek jave prvi. Žena koja čuva djecu zamjenjuje roditelje: Seka Aleksić van sebe zbog dadilje koja je trovala bebu lijekovima! | Ekskluziva.ba

Oni dodaju da ispred njihove kuće je i veliko dvorište u kojem se nalazi velika igraonica, u kojoj se igraju sva djeca iz komšiluka.

Tu se prave veliki rođendanski partiji, na kojima se Veljko pobrine za grickalice i sokove. te su dodali da se medju djeco ponasaju kao da su i oni djeca da tu niko nebi rekao da se radi o poznatim ličnostima.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin