KOMŠIJA sa VRAČARA nateže I LJUBAVNICU I ŽENU: A onda GA je I PRIVATNI DETEKTIV UHVATIO u OVOME

Ko može da razume ljubavni odnos dvoje ljudi? Kada se svađaju onom trećem ništa nije jasno. Ali kada u taj odnos uđe treća osoba i sa strane gledano, uvidite da to funkcioniše, po principu muž – žena – ljubavnica – pitate se da li tu iko nosi rogove, ko pati, šta se dešava?

I dok se slatko smejem kada mi tako nešto padne na pamet, prođem pored zgrade lokalnog švalera u kraju. Ispred parkiran džip. To znači da je kod njega došla prsata ljubavnica. Ona je lepa, nema šta. Plava duga kosa. Negovana, noge vitke, duge. Obrve po p.s, garderoba da ne pričamo. Došao mačak u svoje ljubavno gnezdo. Svi znaju da je i dalje oženjen. I da viđa i ženu i decu, i da žena zna za ljubavnicu. Ne da mu razvod! A i zašto bi?

Macan je vlasnik dve radnje i od toga dobro živi. Ima dovoljno za nju kao njegovu ženu, a izgleda i za ljubavnicu. Tu emocijama nema mesta, dve žene dele plen! Sve to, verovali ili ne, bar gledano sa strane, funkcioniše. Ko zna šta bi odgovorili da ih čovek pita kako to doživljavaju deca.

Pričam ja tako sa kumom o tome, onako neobavezno uz kafu i tu, naravno, pršte slični primeri. Dobrostojeći firmaš koji ima ženu i devojku. Kupuje poklone za rođendan i jednoj i drugoj, sa jednom ide na letovanje, sa drugom na zimovanje. Ipak, sa devojkom se pojavljuje na važnijim skupovima, mlađa je, a to je neumoljiv parametar kod švalera. Žena ga voli, kako mi priča kuma. I najviše trpi zbog toga. Doduše, imaju divan stan i standard.

On nikad nije krio svoju vezu, ali nije želeo ni da napusti porodicu. Svoju ženu ceni kao majku svoje dece. Ali emotivno je vezan za devojku. Tek njoj mladoj izgleda taj odnos ne smeta. Podela plena je jasna!

Tako se prisećam i priče koju sam radila svojevremeno sa privatnim detektivima o tome ko ih najviše angažuje i zbog čega. Jedan detektiv mi je ispričao sledeće:

– Žena nas je angažovala da pratimo muža jer je posumnjala da ima aferu. Bila je u pravu. Čovek je imućan pa je ljubavnici iznajmio luksuzan stan u koji je često dolazio pod devizom “ženo, idem na službeni put”. Žena odluči da joj ode na vrata. Ali ne da je bije ili urla na nju, nego da se njih dve dogovore. I podelile su plen, muzle su ga obe. Kad je muž saznao da se njih dve znaju i da “sarađuju” nije bio lenj i nađe novu ljubavnicu. Onda su došel kod nas da pratimo novu ženu u njegov životu i da kuju plan kako da je se reše, jer je počela da ih “šiša”???

Pa da ne verujete!

Izgleda da moćni muškarci servisiraju više žena. Nije to problem, muškarci se osmehuju na to kad čuju, veliča njihov ego. Mene muči kako žene pristaju na to. Pitam se gde je tu dostojanstvo. I petlja da se sebe pogledaš u ogledalo ujutru kad ustaneš i znaš da deliš plen…

Ili je to ok? Treba biti praktičan?

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin