KOJE ZVEZDE SU NAJGORE U SE*SU? Eminem nije obdaren, Anđelina leži kao leš, a za Dženifer su se baš svi iznenadili

U svetu zabave i filma, holivudske zvezde često se prikazuju kao ikone senzualnosti i strasti, igrajući uloge zavodnika, zavodnica, mačo tipova i vrhunskih ljubavnika na velikom platnu. Međutim, s vremena na vreme, ispostavi se da njihova stvarna seksualna iskustva ne prate njihovu glamuroznu sliku na ekranu. Ovde ćemo se pozabaviti nekoliko zvezda koje su stekle sramnu reputaciju kao najgori ljubavnici u Holivudu.

Kejti Peri, koja je osvojila srca mnogih svojim muzičkim hitovima, delila je svoj život sa Raselom Brendom, komičarem i glumcem. Međutim, čini se da njihov brak nije bio samo neslavan u smislu emotivnog spajanja. Brend je jednom prilikom izneo svoje osećaje o njihovom intimnom životu, priznavši da je tokom seksualnog odnosa često razmišljao o drugim osobama. Ovaj komentar sugerisao je da njihova veza nije bila ispunjena strašću i povezanošću, bar s Brendove strane.

Keti Peri
foto: Profimedia

Drejk, kanadski reper i izvođač, takođe nije uspeo da ostavi snažan utisak kao partner u spavaćoj sobi prema tvrdnjama njegove bivše devojke, Sin Santane. Ona je javno izjavila da je Drejk bio sebičan ljubavnik koji je insistirao na tome da se gledaju u ogledalu tokom seksualnih aktivnosti. Ova izjava sugerisala je da je njegova pažnja bila usmerena na sopstveni izgled i zadovoljstvo, umesto na međusobnu intimu i partnera.

Drejk
foto: Profimedia

Dženifer Aniston, omiljena glumica iz hit serije “Prijatelji,” takođe je postala predmet tračeva o svojim ljubavnim veštinama. Američki tabloidi su širili glasine da je ona “razmažena princeza” u krevetu, sugerišući da je pasivna i neinicijativna tokom seksualnih odnosa. Navodno, muškarci su morali da preuzmu inicijativu u njihovoj intimnoj vezi, dok se ona ograničavala na pasivno ležanje.

Dženifer Aniston
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Tajger Vuds, legenda svetskog golfa, našao se u žiži javnosti zbog svoje vanbračne afere sa Džejmi Grabs. Ova žena je javno ocrnila jednog od najboljih igrača golfa, tvrdeći da je Tajger bio “užasan u krevetu”. Iako su takve tvrdnje često izazvane emotivnom nesigurnošću ili ljutnjom nakon prekida veze, one su ipak dospjele u medije i ostavile trag na njegovoj reputaciji.

tajger Vuds
foto: Brian Rothmuller / Zuma Press / Profimedia

Kolin Farel, poznati irski glumac i srcelomac, takođe nije uspeo da impresionira jednu Francuskinju koja je bila domaćica kod Vudija Alena. Ona je izjavila da je Kolin, iako na ekranu igra tigra, u stvarnosti bio “divalj koliko i Miki Maus”. Ovakve tvrdnje mogu uzdrmati reputaciju holivudskih zavodnika.

Kolin Farel
foto: Reuters

Bredli Kuper, poznat po svom šarmu i talentu, našao se u središtu pažnje nakon što su procurile glasine o njegovom ljubavnom životu. Navodno je glumac bio loš ljubavnik, “mlak kao voda za pranje sudova”. Takođe je tvrdio da tokom seksa priča na francuskom, verujući da će to uzbuđivati partnerku, ali je to umesto toga delovalo smešno.

Bredli Kuper
foto: Profimedia

Eminem, slavni reper, nije prošao bez svojih kontroverznih tračeva. Njegova bivša supruga Kim Meters izjavila je da Eminem “nije baš obdaren”. Ova izjava izazvala je mnogo pažnje, mada treba napomenuti da je reč o subjektivnom iskustvu.

Eminem
foto: Profimedia

Anđelina Džoli, jedna od najpoznatijih glumica u Holivudu, takođe nije izbegla tračeve o svojim seksualnim veštinama. Iako se može smatrati da su ovi komentari potekli iz osvete bivšeg supruga, Bili Bob Tornton je navodno rekao da je Anđelina bila “dosadna k’o smrt” u spavaćoj sobi.

Anđelina Džoli
foto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Elvis Prisli, kralj rokenrola, bio je legenda na sceni, ali čini se da njegovo seksualno iskustvo nije bilo jednako impresionirajuće. Navodi da je bio “bednik” u krevetu pojavili su se kroz svedočenja ljudi iz njegovog okruženja.

Elvis Prisli
foto: Profimedia/editorial images

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/