KOGA JE ZVAO BRAJAN VOLŠ? Isplivao audio-snimak poziva nakon Aninog nestanka: “Izvinite što vas uznemiravam…” (VIDEO)

BOSTON – Policijska potraga za lepom Beograđankom Anom Volš, koja je nestala u Bostonu, ne prekida se nijednog trenutka jer lokalna policija i inspektori danonoćno rade na rasvetljavaju ovog slučaja koji američki mediji nazivaju potpunom misterijom.

Iako se na mrežama upućuju reči podrške njenoj porodici i vera da će biti pronađena živa, pre svih zbog svoja tri mala sina od dve do 6 godina koje obožava i koje nikad ne bi naspustila, kako tvrde njeni prijatelji, ono što je policija otkrila u poslednjih 24 sata i lokalitete koje pretražuje – ne sluti na dobro.

U sklopu opšte potrage za nestalom Anom, isplivao je i snimak koji su objavile američke TV mreže a na kojem se čuje Brajanov telefonski poziv jednoj drugarici pošto mu je supruga Ana već nestala.

Šta je rekao ženinoj drugarici na dan prijave nestanka

“Dobar dan, ovde Brajan Volš. Nadam se da sve ide kako treba. Samo zovem, u suštini, sve koje mogu da dobijem. Ana mi se nije javila nekoliko dana. Ako znaš nekoga ko je bio u kontaktu s njom, da znaš, pokušavam sve da pozovem. Žao mi je što te uznemiravam, siguran sam da je sve u redu”, rekao je Brajan u glasovnoj poruci.

Podsetimo, Ana je bez traga nestala u novogodišnjoj noći pošto je navodno zbog posla morala već 1. januara zorom da iz Bostona uhvati let za Vašington gde je radila kao agent za nekretnine.

Barem, tako tvrdi njen muž Brajan Volš, s kojim ima tri sinčića, a kojem je policija stavila lisice na ruke. Pošto je u medijima objavljen snimak njegovog hapšenja, Amerikanci su imali priliku da vide njegovo ponašanje i kako su na nekim TV mrežama rekli “bizarno cerenje”, koje uopšte ne liči na zabrinutost jednog supruga i oca troje dece čije žene nema već 1o dana.

U podrumu kuće koju Volšovi iznajmljuju, policija je pronašla krvav nož i druge tragove koji ukazuju na mogući zločin.

Policija je odvezla i njihov džip na forenziku, pretražila kuću, odnela brojne stvari, a policajci sa psima tragačima detaljno pretražuju deponiju u blizini stana Brajanove majke. Policija je oduzela i odnela sve kante za smeće Volšovih u potrazi za dokazima.

Volš je s crnom maskom na licu i u rukavicama kupovao sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara?!

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin