“KO ŽELI da mi plati pivo da mu kažem istinu o Danki?” Grozno ponašanje oca osumnjičenog za ubistvo! KOMŠIJE govore da se ponaša jako čudno

Dušan Janković inače otac od jednog osumnjičenog Srđana Jankovića za ubistvo malene Danke Ilića je iskoristio pravo u Zaječaru da ispred suda ne iznese iskaz o slučaju ubistva malene Danke i drugoosmnjičeni je njegov sin Srđan.

 

On je kao i majka Dejana Dragijevića, Svetlana odlučila da odbije da izjavu u tuzilastvu u vezi te situacije.

 

Inace iz sela Luke kod Bora odakle je Srđan Janković u VJT svjedočili su i razni poznanici i komsije ali i kolege. U selu se i dalje neke komsije nece da izjasne sta zapravo misle o ovom po svemu sudjeci kao misterioznom slucaju, to jeste stravicno ubistvo neduznog djeteta.

 

 

Ponekad se neki usude da kaže za Srđana da ukoliko je stvarno uradio nešto ovako strašno onda treba on da robija do kraja života dok drugi misle da dok se dijete ne pronađe ne može niko nikoga da otkrije i da ne treba.

 

Srđanov otac Dušan i dalje misli da je to neka vrsta namještaljki i da njegov sin nije kriv ni za šta i da je to veliki laz i prevara.- rekla je jedna od mještanki, komsinica.

 

“Normalno se ponasa, dolazi u bastu svakog dana, bere travu za stoku ali i sjedi ispred seoske kafane i pije vpivo. Kao da se ne radi o malenom djetetu o kome roditelji ne znaju ništa. Kkao je to dijete stradalo i gdje se njegovo tijelo nalazi sada.”

 

Pričaju kada dođe i kaze”Ko ce da mi plati pivo da mu ja sada kazem istinu? Njemu je do sale, a sina ce da zaboravi i kako zaista izgleda?- rekla je jedna starija zena iz Luke i napominje da je ovo bacilo sada ljagu na cijelo selo i ne mogu da vjerujem da se ovo desava.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                 INSTAGRAMU                 I                 FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)