KLUPKO ZLOČINA SE ODMOTAVA: Jeziv trag nađen u Aninom stanu, agent FBI pomenuo njenog bivšeg muža Davida!

Advokat koji zastupa porodicu Ane Knežević rekao je da je porodica zadovoljna što je sudija odbio kauciju

 

David Knežević, poreklom iz Srbije, koji je optužen za kidnapovanje svoje bivše supruge Ane Knežević u Španiji, ostaće iza rešetaka nakon što mu je odbijena kaucija, saopštio je federalni sudija u Majamiju u petak.

 

Tokom saslušanja, sudija je utvrdio da kod Davida Kneževića postoji opasnost od bekstva, zbog svojih veza sa Srbijom, čestih međunarodnih putovanja i sredstava za pomoć pri bekstvu. Sudija je i ukazao na “posredne” dokaze u slučaju.

David Knežević je optužen za kidnapovanje Ane Marije Knežević Henao iz njenog stana u Madridu dok su prolazili kroz “sporno” razdvajanje. Ana nije viđena od početka februara i dalje se ne zna šta je sa njom.

 

Sudski dokumenti otkrili su ključne tragove za koje su vlasti navele da su Davida Kneževića povezale sa slučajem, uključujući video nadzor, kupovinu boje u spreju i sumnjive poruke čiji je navodno autor Ana Marija Kneževič, a koje izgleda da zapravo potiču od njenog supruga.

Novi detalji su takođe otkriveni na sudu u petak dok je sudija razmatrao da li da Davidu Kneževiću odobri pretpretresno puštanje na slobodu.

 

Agent FBI-ja koji je svedočio da su vlasti uspele da smeste Davida Kneževića u Madrid u vreme Aninog nestanka, upitan je koliko je siguran da se David nalazi na snimku u prodavnici boja.

 

“100 posto. Možete ga videti kako kupuje boju i dve rolne američke lepljive trake”, odgovorio je agent.

 

Agent je takođe rekao da je krv pronađena u stanu u Madridu i da savezne vlasti čekaju rezultate DNK od španske policije.

 

Par je, rekao je agent, pristao na otvorenu vezu kako bi popravio svoj brak. Ona je izlazila sa muškarcima u Madridu, on je imao devojku u Kolumbiji.

 

Agent je svedočio da se Ana Marija Knežević osećala ugroženom, čak i samoubilačkom zbog problema sa Davidom.

 

Na sudu u petak, Džejn Vajntraub, advokat Davida Kneževića, dao je komentar koji je izazvao negodovanje u sudnici.

“Sve što znamo, ona to radi zato što je psihotična”, rekao je Vajntraub, misleći na Anu Knežević, dodavši da je dokumentovano da je “godinama patila od mentalnih problema”.

 

Advokat koji zastupa porodicu Ane Knežević rekao je da je porodica zadovoljna što je sudija odbio kauciju.

 

“Veoma smo zahvalni sudu. Nastavljamo da sarađujemo sa organima za sprovođenje zakona dok traže pravdu za Anu Knežević i kako bismo bili sigurni da se glas Ane Marije Henao Knežević čuje”, rekla je advokat Kortni Kaprio.

 

David Knežević može da se žali na presudu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin