Klupko počelo da se ODMOTAVA kad je pronađen jedan PREDMET: I pronalazak Biljaninog tela prati MISTERIJA

Ivanov brat je čekićem krenuo da ruši zid u štali, kada je naišao na stravično otkriće

 

Klupko stravičnog zločina u Velikom Trnjanu kod Leskovca, gde je u zazidanom buretu pre nekoliko dana nađeno telo ubijenog Ivana Stojanovića (40), za koga se verovalo da je pre tri godine otputovao u Rusiju na rad, počelo je da se odmotava kada je njegova ćerka (19) pronašla u kući njegov pasoš.

 

Naime, devojčica je nakon što je njena majka Biljana Stojanović (38) pronađena mrtva u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu, u kući našla očev pasoš.

 

Shvatila je da je to čudno jer je njen otac, navodno već tri godine u inostranstvu, te je odmah pozvala strica Nenada, Ivanovog rođenog brata, koji je inače policajac.

 

Nenad je odmah došao i započeo pretragu kuće i na kraju u štali, iza improvizovanog pregradnog zida našao bratovljevo telo u zazidanom buretu! Za sada se sumnja se da je Biljana sekirom ubila supruga, stavila ga u bure i zazidala, a potom pune tri godine rođacima pričala kako se redovno čuje sa mužem koji je u Rusiji.

 

– Nakon što je Biljana sahranjena njena starija ćerka je u kući pronašla očev pasoš. Budući da je majka tri godine pričala da je Ivan u Rusiji, odmah je pozvala strica Nenada koji je proverom utvrdio da je njegov brat poslednji put ušao 2019. godine u Srbiju i da više nije izašao.

 

Onda je on sa još jednim rođakom krenuo da pretražuje kuću. Navodno je Biljanina maćeha ispričala da je Biljana nešto dozađivala u štali jer su u dva navrata našli nekakvo zlato u selu, pa se plašila da ih ne opljačkaju te ga je s toga zazidala u štali. Navodno joj je ona dodavala cigle, ne znajući šta zida – priča jedna rođaka Stojanovića.

 

Ivanov brat je čekićem krenuo da ruši zid u štali, kada je naišao na stravično otkriće. Bratovljevo telo otkrio je u zabetoniranom buretu nakon čega je odmah obavestio policiju, čiji je i sam pripadnik.

 

– Biljana je dugo lagala da se čuje sa Ivanom zbog čega niko nije pokretao pitanje gde se on nalazi. Njegovim roditeljima je u više navrata prenosila njegove pozdrave rekavši da bi ih nazvao, ali da ne može jer oni nemaju Viber, niti internet u svojoj kući u udaljenom zaseoku Zbežište u planinama iznad Vučja.

 

No, i svaka laž ima kraj. Verovatno je bila saterana gomilom laži u ćorsokak pa je digla ruku na sebe – objašnjava rođaka.

 

Jastuk pod glavom i ispod leđa, nož, cigarete i bočica otrova

 

I pronalazak Biljaninog tela prati misterija.

 

– Ona je prvo nestala. Svi su je tražili, ali je nisu našli da bi njeno telo bilo nađeno u štali posle dva ili tri dana. Ležala je na čaršavu, sa glavom na jastuku dok joj je drugi jastuk bio ispod leđa, a kraj nje su se nalazili nož, cigarete i bočica otrova.

 

Da li je ponela nož jer je želela da preseče vene pa na kraju nije imala hrabrosti za to već je popila otrov, ili je nož ponela u strahu od nekog, pre nego što je odlučila da sebi oduzme život, ostaće večna tajna koju je odnela u grob – priča rođaka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin