Kličko sve DEMANTOVAO: Nisam rekao da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije kao što su Albanci od Srbije

Švajcarski portal na albanskom jeziku „Le Canton27ch“ objavio je kako je Kličko u razgovoru sa njihovim novinarom navodno izrazio zadovoljstvo što je prvi put sreo jednog albanskog novinara

 

Pre nekoliko dana pojavila se navodna zapaljiva izjava Vitalija Klička o Srbiji, koju su preneli mnogi mediji u zemlji i regiona, a sada se čuveni bokser oglasio i sve demantovao.

 

Naime, Kličko je demantovao da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije “kao što su Albanci oslobođeni od Srbije”.

 

– Prijatelji, pojedini strani internet mediji, uključujući ruske, počeli su da šire moj navodni “citat” i vezi sa Srbijom i Albanijom. Ja to nisam rekao. I pre nego što prenesu takvu vrstu informacije i bilo šta citiraju, novinari bi trebalo da zatraže audio ili video dokaz takve ekskluzive – napisao je Kličko na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

 

Šta se zapravo desilo?

 

Švajcarski portal na albanskom jeziku „Le Canton27ch“ prethodno je objavio kako je Kličko u razgovoru sa njihovim novinarom, tokom Svetskog ekonoskog foruma u Davosu, navodno izrazio zadovoljstvo što je prvi put sreo jednog albanskog novinara, navodeći da je to dobra prilika da prenese poruku njemu i albanskom narodu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin