Kleopatra je NJOJ nudila 60.000 evra da isplati stan: BIVŠA ZADRUGARKA otkrila nepoznate detalje (FOTO)

Bivša rukometašica i legenda ovog sporta, kao i učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Svetlana Ceca Kitić otvoreno je govorila o neprijatnom događaju pre nekoliko godina kada je umalo izgubila stan.

Istakla je da je to jako težak period kroz koji je prošla u životu gde je shvatila ko su joj pravi prijatelji. Pričajući o svom velikom problemu zbog kredita, otkrila je da joj je Dušica Ilić, poznatija kao Kleopatra ponudila 60.000 evra pozjamice kako bi uspela da vrati kredit.

– Do tad nisam imala nešto puno situacija da sam testirala prijatelje, niti sam imala toliko teške momente da sam tražila nečiju pomoć. E onda, kada je meni trebala pomoć, svi ti ljudi za koje sam mogla da se zakunem da bi mi pomogli, nisu. Mene je Kleopatra pozvala jedina ponudila 60.000 evra da joj vratim kroz godinu dana, ja nisam htela da uzmem. Hvala joj, ona ne bi volela da se to zna, ne voli ona da se eksponira. Nadam se da se neće naljutiti što sam to rekla – ispričala je Ceca gostujući u Sceniranju.

Foto: Printscreen/Arenasport

Rukometašica je otkrila da joj je Goran Vesić pomogao da pronađe banku koja bi joj refinansirala kredit.

– Veselin Vujović mi je rekao da će skupiti novac, ja sam rekla da neću. Nisam želela da uzimam novac. Ja sam zaslužila da mi neko pomogne kao što mi je Vesić pomogao. Vesić mi je pomogao da nađem banku koja bi mi refinansirala kredit. Prijatelji su bežali od mene kao da sam šugava. Tad sam razumela da jedino imam porodicu i dvoje troje prijatelja – rekla je Ceca Kitić.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/