“KAŽU MI DA SAM SMEĆAR, SVI MI SE RUGAJU” Snimak Uplakanog Dečaka Koji Skuplja Đubre Kako Bi Preživeo Kida Dušu: “Meso Nisam Jeo Dve Godine”

0

“KAŽU MI DA SAM SMEĆAR, SVI MI SE RUGAJU” Snimak Uplakanog Dečaka Koji Skuplja Đubre Kako Bi Preživeo Kida Dušu: “Meso Nisam Jeo Dve Godine”

 

Snimak dečaka koji sakuplja đubre kako bi prehranio svoju porodicu obišao je svet i dirnuo mnoge.

Na instagram stranici koja se bavi humanitarnim radom i pomaže najugroženijima sa Bliskog istoka, “Spotlight Humanity”, pojavio se snimak dečaka Kusaja, tinejdžerskog uzrasta, koji broji milionske preglede.

 

Podaci o tome ko je i odakle je mladi Kusaj, koji svakodnevno radi najteže fizičke poslove kako bi pomogao porodici, nisu poznati, a kako je kroz suze ispričao, zbog posla kojim se bavi doživljava svakodnevno šikaniranje.

 

– Kažu mi ti si smećar. Svi mi se rugaju – kaže ovaj dečak kroz suze.

 

Prijatelje nema, a na pitanje kada je poslednji put okusio piletinu, kaže da tome ima sigurno dve godine.

 

– Jedem sočivo i ponekad pirinač, prošlo je dugo od kad sam jeo piletinu. Poslednji put sam je jeo pre otprilike dve godine. Bili smo pozvani u jednu kuću i dali su nam da jedemo piletinu – kaže Kusaj brišući suze.

 

Ovaj video osvanuo je i na regionalnim stranicama, a brojni komentari samo su se nizali:

 

“Ti si pošten dečak i šta te briga šta drugi pričaju, Bog sve vidi kad tada i tebi će biti bolje u životu želim ti sve najbolje i svaka ti čast”, “Možda ti skupljaš đubre, ali tvoje ruke i tvoja duša su čiste”, “Zar tako odgajamo svoju decu da se drugima rugaju i da druge potcenjuju zato što nemaju šta da jedu i što moraju da rade da bi danas pojeli komadić hleba”, “Neka te bog čuva…”, samo su neki od komentara i lepih reči koje su upućene ovom nesrećnom dečaku.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:               INSTAGRAMU               I             FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *