KATE I WILLIAM ČESTITALI HARRYU ROĐENDAN: Zbog ovog detalja uvrijedili Meghan

KATE I WILLIAM ČESTITALI HARRYU ROĐENDAN: Zbog ovog detalja uvrijedili Meghan

KATE I WILLIAM obilježili su Harryjev 36. rođendan na društvenim mrežama, ali obožavatelji kraljevske porodice u njihovoj su čestitci uočili nešto sumnjivo.

Naime, par je objavio fotografiju na kojoj se njih troje utrkuju, no Meghan Markle na toj fotografiji iz 2017. godine nema. “Želimo jako sretan rođendan princu Harryju danas”, stoji uz fotografiju.

“Koliko je pokvareno što su objavili ovu fotografiju umjesto bilo koje na kojoj je i njegova supruga”, “Zanimljiv izbor fotografije. Nema Meghan…”, samo su neki od komentara koje su podržale još tisuće ljudi lajkom.

“Pa nisu ni princezi Anne čestitali fotografijom s njenim suprugom”, “Pa nije Meghanin rođendan nego Harryjev”, “Ona ne želi biti dijelom kraljevske obitelji, zašto bi je uopće uplitali?”, branili su potez Kate i Williama drugi.

A bilo je i onih koji su sve okrenuli na sarkazam.

“Dobra stara vremena dok se Harry još smijao”, “Godinama ga nisam vidio tako nasmiješenog”, “Sigurno će uživati danas u svojoj torti bez šećera i pivu bez alkohola…”, “Vidi se da je bio sretniji tad”, “Eh moj Harry, kako se nekad smijalo”, pisali su.

(RBSM RADIO)

 

 

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!