KAO DA JE ZNALA ŠTA JE ČEKA PA SE OPRAŠTALA OD SVOJE DECE: Ova objava nestale Beograđanke Ane Volš RASPLAKALA MAJKE U SRBIJI

Misteriozni nestanak u novogodišnjoj noći lepe Beograđanke Ane, koja se udala za Amerikanca Brajana Volša i izrodila tri sinčića u Bostonu gde žive, već 11 dana zaokuplja punu pažnju američke i srpske javnosti.

Reči podrške i ohrabrenja koje porodici Ane Volš stižu sa svih strana, ali i vere da će je pronaći, mala su uteha posle najnovijih saznanja i otkrića bostonske policije koja je posle hapšenja njenog muža objavila da je u podrumu kuće pronašla krvav nož i ljudsko tkivo na tepihu, te krvave najlone na obližnjoj deponiji.

Njen suprug Brajan, o kojem se iz dana u dan otkrivaju sve gore pojedinosti, nestanak je prijavio tek tri dana kasnije što je odmah pobudilo sumnju lokalnih inspektora. Njih dvoje su u braku dobili tri sinčića – od dve do 6 godina, i ono što svakog čoveka boli najviše jeste šta će biti sa njima.

Anina familija i njeni najbliži prijatelji ne odustaju ni za milimetar od tvrdnje da ona nikud ne bi otišla bez svojih dečaka i tek tako ostavila svoju decu, te da čak i sama takva pomisao ne dolazi u obzir jer ih je prosto obožavala.

Ana Volš


Jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu jeste snimak na kojem pokazuje prva odelca svojih beba, a u opisu najavljuje da će ih uramiti za uspomenu.

Na snimku se vide njihove prve benkice, zekice, bodići, džemperići, cipelice i prva igračka.

Među brojnim komentarima iz svih krajeva sveta, bilo je i onih iz Srbije a jedan od najtužnijih bio je upravo ovaj:

“Kao da je znala šta je čeka pa se opraštala od svoje dece…”

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin