Kamiondžija bio klinički MRTAV 14 minuta, dobio na LUTRIJI, a onda se pred TV kamerama desilo novo ČUDO

Australijski vozač kamiona Bil Morgan (37) imao je velikih poteškoća u životu, koje su bile splet nepredviđenih i strašnih okolnosti, ali kako naš narod ume da kaže, kolo sreće se okreće, a njemu se zaista i okrenulo.

Morgan je bio skoro smrvljen i jedva je ostao živ u neobičnom udesu kamiona na poslu. Udes je preživeo, ali kao posledica mu je ostalo srčano oboljenje. Od lekova za srce koje mu je lekar poropisao dobio je alergijsku reakciju, toliko jaku da je izazvala srčani napad zbog koga je 14 minuta bio u kliničkoj smrti.

Lekari su tada jedva uspeli da ga ožive, ali kao posledica svega toga bio je u komi 12 dana, zbog čega su njegovoj porodici dva puta savetovali da ga isključi sa aparata.

Kolo sreće se za Bila okrenulo u pravom trenutku, te se probudio bez bilo kakvih trajnih oštećenja, ali to nije bio kraj. Naime, Morgan je nakon toga dobio bolje plaćen posao, zaprosio svoju devojku Lizu Vels i nedelju dana kasnije kupio greb-greb srećku uz koju je doslovno dobio na lutriji. Ogrebao ju je, i ustanovio da je osvojio nov automobil.

Lokalna televizijska stanica poslala je ekipu da snimi simpatičnu ljudsku priču o Bilu i srećnom preokretu njegove sudbine, a snimatelji su mislili da bi bilo interesantno da ga ponovo snime kako kupuje srećku na istom kiosku i grebe je pred kamerama.

Ono što se zatim dogodilo niko nije mogao da predvidi: na srećki koju je Morgan “izgrebao” pred kamerama nalazo se dobitak od 250.000 dolara, a televizija je sve prenosila uživo.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin