Kamere snimile dečaka kako PADA: Poznat DATUM SAHRANE mališana koji je progutao žir u Vladičinom Hanu

Četvorogodišnji D.Đ. iz Vladičinog Hana biće sahranjen u petak na groblju u Prekodolcu, kažu prijatelji porodice dečaka koji je preminuo nakon što je progutao žir u vrtiću. U Vladičinom Hanu vlada muk i neverica, naročito u naselju gde je mališan živeo.

Prijatelji, komšije i rodbina, dolaze u kuću porodice, ali utehe za roditelje nema.

– Majka se raspada od bola, nema reči utehe za roditelje. Otac jedva stoji na nogama – kaže jedan od njihovih prijatelja.

Roditelji bi danas, prma priči prijatelja, trebalo da preuzmu posmrtne ostatke dečaka iz KC Niš.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu kažu da se ispituju svi detalji, da je u toku pregledavanje video nadzora, kao i da bi obdukcija tela dečaka trebalo da bude završena danas.

Još uvek nisu poznate sve okolnosti kako je došlo do nemilog događaja kada je u utorak pre podne D.Đ. u vrtiću „Čarolija“ progutao žir, a od posledica gušenja istim u večernjim satima preminuo u KC Niš.

Takođe, iz OJT navode da bi tek nakon rezultata obdukcije, uvida u svu medicinsku dokumentaciju, izjava svedoka i analize ostalih okolnosti, mogli da kažu neke detalje u vezi ovog događaja.

– Prema onome što je policija videla sa nadzornih kamera, dečak je izašao u hodnik i počeo da pada. Ostale detalje ispitujemo – kažu iz OJT.

U Vladičinom Hanu proglašena su dva dana žalosti zbog smrti dečaka.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin