Kakva bruka: Prolaznik snimao POLICAJCA koji se ZADOVOLJAVAO u parku, a onda mu prišao (VIDEO)

Policija u Londonu pokrenula je krivičnu istragu nakon što je uhapsila jednog svog pripadnika zbog snimka na kojem se vidi kako masturbira na klupi u jednom parku usred bela dana, piše Dejli mejl.

Policajac je zadržan u pritvoru u Krojdonu, nakon što je u, samo u sredu, na desetine hiljade ljudi pogledalo sramotni video od 33 sekunde na internetu. Ne zna se gde i kada je tačno nastao.

Na snimku sa Tvitera se vidi kako policajac sedi na zelenoj klupi sa policijskom kapom pored njega. Zatim se osvrnuo oko sebe da vidi ima li nekoga u blizini, izvadio telefon i počeo da se zadovoljava.

Snimak možete pogledati OVDE.

– U četvrtak, 31. marta, uhapšen je muškarac zbog sumnje da je narušio pristojnost na javnom mestu. I dalje je u pritvoru. Uhapšeni čovek je policijski službenik za podršku zajednici pri komandi Policije za puteve i transport. Hapšenje je usledilo nakon snimka koji je kružio internetom i skrenuo pažnju policiji. Istraga o svim okolnostima je u toku – saopštio je u četvrtak portparol policije u britanskoj prestonici.

Velika je sramota za policajca da ga snime dok to radi, to je prosto neverovatno. Samo mi nije jasno o čemu je razmišljao – kazao je “visoko pozicionirani izvor”.

Policijski komandir Kajl Gordon kazao je da je ovaj slučaj suprotan vrednostima koje zastupaju njegove kolege

– Znam da će svi biti apsolutno šokirani ovim snimkom. Potpuno sam užasnut i tužan zbog ovakvih incidenata, kao i svi pristojni oficiri i službenici. Ovo je suprotno svemu za šta se zalažemo Želeo bih da uverim sve da radimo što je brže moguće da bismo razotkrili kompletne okolnosti onoga što se dogodilo. Čim smo malo pre ponoći saznali za snimak, odmah smo reagovali. Policajci su radili cele noći, a jedan pripadnik policije je uhapšen u ranim jutarnjim satima i sproveden u pritvor – saopštio je on.

Gordon je dodao da trenutno ne može da iznosi dodatne detalje, ali da će javnost biti obaveštena o važnim otkrićima tokom istrage.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin