Kako su živeli Slobodan i Nikola pre BRATOUBISTVA: Majka ih ostavila kad su bili mali, otac spavao ispred

Prema rečima komšija, svemu je kumovao alkohol

 

Slobodan A. juče je brutalno ubio rođenog brata Nikolu, a prema saznanjima, ovu braću je majka ostavila još kada su bili mali.

 

– Majka im se preudala kada su bili mali i preselila u Natalince. Nisu krenuli ni u školu kada je otišla – govori izvor iz Topole.

 

Prema njegovim rečima, drugi muž joj je umro, a sa njim je imala nekoliko sinova.

 

– Stariji brat je imao 2,8 promila alkohola u krvi, zvao je policiju, sačekao ih da dođu i predao se. Rekao je i šta je uradio. Svuda je po kući bila krv, glavu Aleksandar uopšte nije imao, skroz mu je razbio – kaže izvor.

 

Podsetimo, nezapamćen zločin se dogodio u mestu Gornja Trnava kod Topole. Prema rečima komšija, svemu je kumovao alkohol. Slobodan je rođenog brata u toku noći napao i nogarom od stola ga tukao sve do smrti.

 

Nezvanično, kako komšije tvrde, dan ranije došlo je do razbijanja predmeta u kući. Tom prilikom, Slobodan A. je navodno rekao bratu “Ovim nogarom stola ću te ubiti”, tvrde komšije.

 

U kući je pored braće, živeo i otac. Za život su zarađivali tako što su se bavili nadničarenjem u poljoprivredi i građevini.

 

Otac je više puta zbog nasilja spavao napolju ili je zvao komšije da mu pomognu porodici prilikom sukoba i svađa.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin