“Kako si dosao ovamo, ona je mrtva sedam godina, sine moj.” Povukao curu koja je stopirala a kada je došao da joj se vrati jaknu, šok stravičan je doživio.”

Ovo je legenda o kojoj se govori često i siri se sa koljena na koljeno. Sve se ovo dogodilo u Negotinu kada je čovjek incijala MS imao prvi susret sa djevojkom koja je mrtva i od tog trenutka njemu se život mijenja iz korijena i kako kaže sve te posljedice osjeća i dan danas i ne zna da će se ikada oporaviti od ovog sto se desilo.

 

Prije par godina tačnije u mjesecu avgustu 2011. godine dva brata koja su iz Bora smislili jedan jako morbidan način da bi se salili sa vozačima na putu Zaječar Bor.

 

Naime, jedan od njih je odlučio da obuče vjenčanicu i oko ponoći je čekao vozače pa je prema njima išao sa bidermajerom u ruci a drugi je u jednom cosku sve snimao

 

Kako su uplašili nekoliko vozača onda su vozači bili u velikom strahu i prijavljeno je na sve policajce. Mediji su govorili dugo o tome jer su priče zaista strasne bile.

 

Tada je utvaru kako su rekle mediji uhvatili MINISTAR IVICA DAČIĆ-. Na kraju su braća otkrivena ali zakona koji nije usvojen nikada nisu procesuirani i nikada kažnjeni.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin