KAKO JE ROBERTO KAVALI ZAVEO 45 GODINA MLAĐU SANDRU? Pričaju da je pala na njegov ŠARM i da mu sada menja pelene

Slavni italijanski dizajner Roberto Kavali iznanedio je javnost kada je 2014. godine otkrio da je u vezi sa 45 godina mlađom devojkom. Par je već devet godina u vezi, a Kavali ne štedi kada je reč o hirovima njegova izabranice Sandre Nilson u pitanju.

Kako i sami kažu, razlika u godinama im ne predstavlja nikakv problem, i ističu da su veliki oslonac jedno drugom, kao i da uživaju u ljubavi.

Kada je karijera Sandre Nilson počela da bledi, baš tada je ljubav sa Robertom Kavalijem počela da blista. Ova lepotica rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a kao mlada počela je da se bavi modom.

Roberto Kavali
foto: Giannis Moutousiadis, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Sa 14 godina skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama i tako je sve počelo.

Sandra danas uz svog “dečka” uživa u luksuzu što dokazuje i vest da je Roberto Kavali odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

Ljubavni par koristi svaku priliku da bude zajedno, dok Kavali na svoju izabranicu ne štedi novac, pa je često vodi na skupa letovanja. Mnogi su njihovoj vezi predviđali brz kraj, međutim, njihova ljubav je opstala uprkos svemu.

1 / 8 FOTO: GIANNIS MOUTOUSIADIS, PACIFICCOASTNEWS / PACIFIC COAST NEWS / PROFIMEDIA

Takođe, mnogi se pitaju čime je Kavali uspeo da osvoji Sandru koja mu može biti unuka i šta je to videla na njemu. Ipak, oni su dokaz da ljuba ne zna za godine.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/