Kako je Putin SLAGAO Ruse: Pogledajte šta je pričao na početku RATA o mobilizaciji (VIDEO)

U svom obraćanju povodom Međunarodnog dana žena 8. marta, ove godine, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin insistirao je da nijedan regrut neće biti pozvan u borbu u Ukrajini, a danas možemo videti da je slagao svoj narod jer je drugačije pričao o mobilazaciji na početku rata.

– Regrutirani vojnici ne učestvuju i neće učestvovati u borbama. Neće biti ni dodatnog poziva rezervista”, rekao je Putin u televizijskom obraćanju povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena 8. marta.

– Postavljene ciljeve sprovode samo profesionalni vojnici. Siguran sam da oni na efikasan način garantuju bezbednost i mir ruskom narodu – dodao je Putin.

Danas je stiuacija skroz drugačija, i daleko od ove priče… Potresne scene koje su se pojavile juče na društvenim mrežama, prikazuju ljude koji se opraštaju od svojih porodica, a više o tome pogledajte OVDE.

Podsetimo, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin najavio je delmičnu mobilizaciju u ovoj zemlji.

– Reč je o delimičnoj mobilizaciji, odnosno regrutaciji samo onih građana koji su trenutno u rezervnom sastavu, a pre svega onih koji su služili u oružanim snagama i imaju određenu vojnu specijalnost i relevantno iskustvo – naglasio je Putin.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin