“KAKO ĆE MALECKE BEZ TEBE…” Porodica neutešna posle Igorove pogibije: Nastradao na motoru, a planirao da ga proda

Obrenovac je u šoku posle stravične saobraćajne nesreće u kojoj je u subotu uveče kod tržnog centra poginuo Igor Nenadović (38), radnik čuvar u Centralnom zatvoru u Beogradu, kada se svojim motorom sudario sa automobilom za čijim volanom je sedeo 72-godišnji mušakrac. Od zadobijenih povreda Nenadović je izdahnuo na licu mesta.

 

Nastradali Igor Nenadović je bio otac dve maloletne devojčice, a kako se može videti na društvenim mrežama, samo nekoliko sati pre nesreće je objavljivao snimke zabeležene tokom subote dok je sa porodicom i prijateljima slavio dečji rođendan na izletištu Zabran.

 

Prijatelji nastradalog Igora juče su se ceo dan oproštali od nastradalog druga.

 

“Igore, kako će malecke bez tebe, obožavale su te”, “Kada negde tamo budeš vozio krug, prođi jedan do naselja, da se javiš svima. Pozdravi nam sve. Počivaj u miru brate”, piše u objavama.

 

“Veliki gubitak za naš grad, jedno biće koje je znalo da živi, uvek nasmejan i raspoložen…Nek’ su mu široki putevi Gospodnji”,”Falićeš mi dok sam živ, počivaj u miru na nekom lepšem mestu sa anđelima nebeskim”, piše u jednom od komentara.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin