Kada se Nina probudila, ustala ja iz groba i uputila se ka kući svojoj! KOMŠIJE su zakopale živu a ovo joj je spasilo život- DANAS SVI BJEŽE OD NJE

0

Ovo je priča koja je po svom naslovu obećavala da će biti neobična i drugačija, vjerujemo da ćete se svi sokirati kada vidite o čemu se tačno ovdje radi. Ljudi koji su ovo pročitali ni u jednom trenutku nisu bili ravnodušni nego su se prestravili.

 

Ovo je priča koja nam dolazi iz Ukrajine a radi se o ženi koja je doživjela nešto zaista nevjerovatno po nju. Ime joj je Nina Rudčenko i ove godine je proslavila 59-ti rođendan i ono što joj se dešavalo sve u 2020. godini. Komšije i bliski prijatelji su napali kada su bili u alkoholisanom stanju.

 

 

Ovo je situacija koja se može ubaciti u rubriku vjerovali ili ne a sada ćemo vam objasniti o čemu se tačno radi ovdje. Muškarci su napali od 27 i 30 godina te su uletili u njen dom.

 

Nakon toga su tukli i to bejbzol oalicom a ona je od udaraca i ostala bez vijesti. Kada su vidjeli da nije pri sebi do groblja su je dovezli i zvali ali ona nije bila dobro.

 

 

Kada se probudila natjerali su je da iskopa raku sama i da u nju legne. Onda su krenuli da je zakopavaju. Doks u to radili prijetili su joj da će joj porodica biri ubijena. ONA JE USPJELA IZACI, SPASITI SE I STIĆI DO KUĆE PUZAJUĆI.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *