“Kada sam javio svojim da se ženim, moji su mi odmah kupili stan a onda…”

0

Kada sam odlučio svojima da kažem da se zenim dobio sam od njih odmah stan. Brat je dobio samo set tanjira za svadb. Iako su tada mogli u tim trenucima da vam priušte nešto više ili da mu pomognete nisu a ne znam zašto.

 

 

Jednostavno tada nisu htjeli a on je to progutao dok je mene to toliko potreslo i zabolilo, jer se jasno vidjelo da se nikada nisu o njemu posebno brinuli a ja sam bio taj koji sam ga najviše gajio i brinuo o njemu.

 

 

 

Nikada nisam mogao da pomognem finansijski ali je vrednost stana porasla zaista za 4 godine te sam rešio da ga prodam i onda da jednako podelimo pare i onda da uzmemo nešto novo. Roditelji su se jako naljutli na mene, godinama nisu pričali sa mnom i shvatali su to kao neki poraz i nepostojanje.

 

 

 

 

A o mojoj supruzi ne želim ni da govorim. Jednostavno situacija je takva da smo na mojoj inicijativi razveli. Brat i ija danas živimo u istoj zgradi jako dobro se zaista slažemo. A ja sam pronasao novu zenu i ozenio se.

 

Djeca nam danas rastu skupa i ja sam jako sretan i srce mi je puno. Za prvu zenu uvijek pomislim da sam se spasio bijede i to osjecam.

 

Ona je oduvijek mislila da je normalno da jedno dijete dobije sve a drugo ništa a danas i svoju djecu gaji tako.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *