Kada je videla na šta je njen dečko pristao, nastao je HAOS: Jednim potezom UNIŠTILA je sve

Kada je videla na šta je njen dečko pristao, nastao je HAOS: Jednim potezom UNIŠTILA je sve

Jedna anonimna devojka odlučila je da se obrati terapeutkinji Coleen, kako prenosi Mirror, očajna zbog saznanja da će njen dečko ići na kampovanje sam sa drugaricom iz detinjstva.

– Moj dečko ima jako dobru prijateljicu koju poznaje od kada su bili deca odrasli su jedno uz drugo i roditelji su im prijatelji, a meni se takođe ona čini kao draga osoba, napisala je jedna anonimna devojka Mirror kolumnistkinji i terapeutkinji Coleen.

Problem je, kaže, u tome što je on na vikend kampovanje na koje ide s njenim dečkom pozvala i jednu svoju prijateljicu, a ideja o njima u istom šatoru joj se nikako ne sviđa.

– Ne želim bez razloga da ispadnem ljubomorna i posesivna, ali potražila sam tu devojku na društvenim mrežama i jako je zgodna – rekla je devojka. Pitala je i da li preteruje, a dodaje i da li bi dečko sigurno isto reagovao kad bi ona išla na kampovanje sa dva zgodna prijatelja.

– Istina, ljuta sam i povređena i zato što bi on pre s njima proveo vikend nego sa mnom – zaključila je devojka.

Odgovor koji je usledio potvrdio je sumnje ove devojke:

– Ne mislim da ste nerazumni. Njegova prijateljica dovodi još nekog pa zašto ne bi on poveo vas? – pitala je Coleen. Morate mu, dodala je, otvoreno reći da niste srećni zbog toga i pitati ga bi li bio u redu da vi vikend provedete u šatoru s dva tipa; a ako kaže da bi, laže! – zaključila je terapeutkinja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin