Kad te žena razočara: DOGOVORIO SASTANAK SA PROSTITUTKOM, A DOČEKALA GA SUPRUGA

Brakovi odavno nisu više kao nekada, pogotovo kada se radi o vjernosti partnera. To je na teži način saznao jedan muškarac.

Naime, on je prvo šokiran saznanjem da njegova supruga ima profil na pornografskoj platformi OnlyFans, otkrio je da ona zapravo vrši prostituciju i sastaje se s klijentima.

Odmah je otvorio svoj lažni račun, te joj se javio pseudonimom. Nije mu trebalo puno vremena da je ubijedi za sastanak. Njoj uopće nje bitan njegov izgled, godine, status… Predstavio se kao 50-godišnjak,a imao je tek 31 godinu.

Sve su dogovorili; adresu hotela u kojem će ga dočekati, termin, cijenu… Ona mu je obećala nezaboravne trenutke, a on dobru napojnicu ako ga usreći.

U zakazano vrijeme pojavio se pred vratima hotelske sobe. Dama (njegova supruga” je otvrorila vrata obučena u donji veš.

“Iskreno,. Sve dok je nisam vidio na vratima, nisam vjerovao da je to moja supruga” – kazao je njen muž nakon toga.

Stajao je i samo je gledao, nije uspio progovoriti ni riječ, a ona je počela plakatati i vješati mu se oko vrata.

“Znači, ovdje su tvoji sastanci. Šta radiš ovdje? – uspio je upitati.

Kroz suze mu je pokušala objasniti da je to činila kako bi pomagala porodici, kako bi on uvijek imao modernu i skupocjenu garderobu…

“Stani, sve mogu da objasnim. Došla sam ovdje da plešem. Znaš, hipoteka… – pokušala je ova žena po imenu Kaatrina da se opravda kroz suze, ali muž nije pao na patetičnu priču kako je to radila u korist porodice.

Na kraju joj je rekao da će sve njene stvari izbaciti iz kuće, a nije pokleknuo ni kada je počela da pominje djecu, piše 24sedam,rs.

“Poslije svega ovoga, pitam se da li su ovo uopšte moja djeca”, rekao je izlazeći iz hotelske sobe.

Par je proveo četiri godine u braku. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin