Kad se baka Andrea (53) skine, muškarci zaneme, a nije im dobro kad čuju šta ona radi svaki dan! (FOTO)

Britanka Andrea Sanšajn privlači veliku pažnju gde god se pojavi i retko ko joj veruje da ima 53 godine i dvoje unučadi.

Andrea je fanatično posvećena vežbanju, a kada čuju kako izgleda njen običan dan, čak i muškarci koji su u punom treningu se hvataju za glavu.

Ona ide u teretanu svaki dan, i tamo provodi najmanje tri sata dnevno. Takođe je veoma posvećena i ishrani.

– Jedem 150 jaja i više od 15 kilograma batata (vrsta krompira, prim. nov) mesečno. Obožavam salate i povrće, posebno brokuli koji je izuzetno hranjiv. Znam da 150 jaja nekome zvuči šokantno, ali stvarno mnogo treniram i prate me nutricionisti – objašnjava Andrea.

 

Ova bodibilderka kaže da joj je cilj da uvek teži boljem, a da je odricanje nužna žrtva. Jaja su popularna među onima koji žele da izgrade mišiće, a prosečno jaje ima čak 13 grama proteina. Budući da tako često vežba, kaže kako treba da unosi veliku količinu kalorija.

– Unesem više od 3.500 kalorija dnevno koje su raspoređene u šest do osam obroka – napominje ona.

Inače, standardni preporučeni unos je oko 2.000 kalorija za odraslu ženu, ali to zavisi od mnogo faktora, kao što su godine, učestalost vježbanja, aktivnosti…

– U najboljoj sam formi i beskrajno sam zdrava. Postoji stigma da bi žene u određenim godinama trebale da se posvete samo brizi o kući i porodici. Moguće je oboje – ističe Andrea i dodaje:

– Konstantno mi se nabacuju upola mlađi muškarci i pozivaju me da izađemo. To mi nimalo ne smeta. Baš suprotno, laska mi.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin