Kaća Grujić i Gobelja iskeširali 30.000 evra za ODMOR u Dubaiju: Šokiraće vas koliko plaćaju ceđeni SOK

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić potrošili su 30.000 evra za deset dana u Dubaiju.

Fudbaler Crvene Zvezde pre mesec dana je supruzi kupio stan na Novom beogradu vredan 408.000 evra, a sada je odlučio da je počasti i luksuznim odmorom.

– Ugrabili su malo vremena za sebe i otputovali na egzotičnu destinaciju. Deset dana ostaju u Dubaiju, gde uživaju i u moru i u luksuzu. Gobelja nije štedeo pare, jer obožava Kaću i želi u svemu da joj ugodi – priča izvor blizak bračnom paru za Informer.

Za svoj rajski odmor Kaća i Marko izabrali su jedan od najluksuznijih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Foto:Printscreen/Instagram

– Iz njihovog apartmana je predivan pogled na more. Odseli su u apartmanu, gde noćenje sa doručkom plaćaju čak 3.000 evra. Nekoliko puta su već bili na ručku u poznatom restoranu, gde su cene paprene, samo ceđeni sok tamo košta 25 evra. Kaći se tamo veoma dopada, pa je sa pratiocima na Instagramu podelila neke snimke i fotografije.

Supružnici su na ovo putovanje krenuli bez tromesečne ćerke Katje.

– Čuva je u Beogradu Kaćina starija sestra Bojana. Sve vreme su na vezi i gledaju se preko video-poziva kako bi se uverili da je sve u najboljem redu. U početku su brinuli što je ostavljaju jer je još beba, međutim, sve protiče u najboljem redu – kaže izvor i dodaje da Grujićevu posle odmora čeka naporan posao:

– Kaća puni baterije u Dubaiju, jer je od četvrtog aprila čekaju brojni nastupi u Srbiji i inostranstvu.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)