Connect with us

Poznati

Jutros IZ BOLNICE stigle najnovije informacije o MUSTAFI NADAREVIĆU!

Published

on

Prije gotovo dva mjeseca legendarni glumac Mustafa Nadarević (77) sve je zabrinuo kad se bosanskohercegovačkim novinarima javio iz bolnice. Početkom godine otkrio je da boluje od karcinoma pluća kad se uključio u kampanju “Udahni za život”, koju provodi Nacionalni program probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća. Za Media servis tad je objasnio kako se nosi s tom zloćudnom bolesti.

– Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest – poručio je.

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj skupini, odnosno dugogodišnjim pušačima.

– Mogu im poručiti da ne budu primitivni, da se ne plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ‘jao’, od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer onda je izlječivost vrlo blizu – poručio je.

Iz krugova bliskih slavnom glumcu novinari su saznali da se osjeća dobro, da se oporavlja i izgleda sve bolje.

Novinari 24sata.hr nazvali su glumca, koji im je rekao:

– Hvala vam što se brinete, bolje sam.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Poznati

Stanivukovć U GRTALICI obilazio STARU TETKU: Fascinantan PRIZOR za POSMATRANJE

Published

on

Ulica u kojoj ja živim, manastira Gomionice, je bila u potpunom kolapsu nekih 40 minuta, gdje se grtalica čak zaglavila pa je dolazila policija, morali su stavljati lance

Građani najbolje znaju u kakvom je haosu juče bio grad. Imali smo prohodne puteve, ne zahvaljući radu gradskih službi, već Božijoj volji, Suncu koje se pojavilo na nebu pa je temperatura došla u plus, rekao je to šef Kluba odbornika SNSD-a Dragoslav Topić komentarišući reakciju gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na jučerašnju situaciju u Banjaluci.

Topić je rekao da i danas sporedne ulice u Banjaluci nisu očišćene.

– Ulica u kojoj ja živim, manastira Gomionice, je bila u potpunom kolapsu nekih 40 minuta, gdje se grtalica čak zaglavila pa je dolazila policija, morali su stavljati lance – naveo je on i naglasio da je put prema Donjim Kolima bio totalno neprohodan.

– Postavljam pitanje da li će se to dešavati i ubuduće.

– Djeca idu u školu radnici putuju na posao i ko će odgovarati u slučaju da neko zakasni na posao zbog neočišćenog grada. Iskreno se nadam da se takva situacija se neće ponoviti. Ne znamo ko je kriv i ne žalimo da okrivljujemo radnike, koji rade na održavanju. Mi čak sumnjamo da gradonačelnik nije izdao nalog za čišćenje. Sve se ovdje radi pod velom tajne. Vidjećemo šta će biti u narednom periodu daćemo još jednu šansu kada je u pitanju čišćenje grada, onda ćemo imati stav – naglasio je Topić.

On smatra da je današnja konferencija za novinare gradonačelnika Draška Stanivukovića na kojoj je govorio o jučerašnjoj situaciji “populističko spinovanje”.

– Danas smo dobili obavještenje da gradonačelnik sa grtalicom Čistoće nije obilazio teren i građane, već neku nerođenu tetku u Bronzanom Majdanu. Ako je to posao gradonačelnika onda svaka čast. Onda je mogao to raditi sa vozilom koje je ispred Gradske uprave, koje ima pogon na sve četiri točka i košta više od 100.000 KM, a ne na račun građana Banjaluke – zaključio je on.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Poznati

6 Kraljevskih pravila koja je Princeza Dajana PREKRŠILA (VIDEO)

Published

on

Još jedan zanimljiv video o ovoj nezaboravnoj princezi Dajani…

 

Continue Reading

Poznati

VOJA izgleda kao da joj je DEDA, a ljubi je strastveno: Kako te nije sramota čoveče? Svima vilice otpale kad su videli kako ova MACA izgleda! (FOTO)

Published

on

Neke žene jednostavno vole da pored sebe imaju već izgrađenu mušku osobu, nekog ko je već prošao  kroz život i ostvario svašta, a sada je spreman da se skrasi pored samo jedne žene.

 

 

Nekada sa starijim muškarcima može puno bolje da se priča, nekada su oni puno bolji slušaoci, ali također puno bolje razumiju žene upravo iz tog razloga što su oni većinu tih stvari već i prošli.

Zbog takvih nekih situacija spojili su su se i Voja Brajović, jedan od naših legendarnih glumaca i njegova supruga, Milica Mihajlović, koja je također glumica i mlađa je 23 godine od Voje.

 

 

Voja Brajović je jedan od doajena srpskog pozorišta ali i malih ekrana i svaku svoju titulu treba sa ponosom da nosi, a čini se kako je dobio i najveći zgoditak sa svojom suprugom Milicom, obzirom da je ona stvarno uvijek tu uz njega i vidi se da ga zaista voli.

Oni imaju i sina Relju, kojem je sada već 21 godina, a krenuo je stopama svojih roditelja.

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!