Junački potez ili pokušaj ubistva? Sekunda ih delila od sudara sa VOZOM, ali nešto je čudno (VIDEO)

Iako nije jasno šta se tačno desilo, jedan od komentara ponudio je moguće objašnjenje za umalo izbegnutu tragediju na pružnom prelazu u Kini

 

Barem troje ljudi u crnom terencu terencu je za malo izbeglo smrt kada ih je pod jako čudnim okolnostima kamion izgurao na prugu ispred voza.

Jeziv, ali zbunjujući snimak kamere na pružnom prelazu kod kineskog grada Ziboa objavljen je juče na Instagramu i izazvao je diskusiju u komentarima. Na njemu su vidi kako železničar pokušava da podigne rampu kako bi propustio automobil nakon što je primetio da ga kamion gura prema pruzi i da ne može da se zaustavi.

Teretnjak je nastavio da polako pomera vozilo ispred sebe i na kraju slomio rampu, a pretpostavlja se da su mu otkazale kočnice. Za to vreme signalizacija je pokazala da se voz približava i u jednom trenutku deluje da će protutnjati kroz crni auto i barem zakačiti kamion.

 

Međutim, kamion odjednom kreće u rikverc, ali auto ostaje nasred pruge. Dvojica putnika izlaze napolje i brzo se sklanjaju dok vozač u zadnjem trenutku daje gas i sklanja se vozu sa puta.

Mnogim korisnicima na ovoj društvenoj mreži bilo je čudno šta se dešavalo, a neki su ponašanje kamiondžije nazvali “pokušajem ubistva”. Međutim, rekacija dvojice putnika koji su izašli ne deluje kao da je neko upravo probao da ih namerno izgura pred voz, dok vozač mirno ostaje unutra i pomera vozilo.

Iako nije jasno šta se tačno desilo, jedan od komentara ponudio je moguće objašnjenje.

– Pretpostavljam da je kamion imao neispravnu kočnicu i da je SUV pokušavao da ga spreči da nastavi napred. Kada su se uverili da je kamion potpuno stao da bi krenuo u rikverc, SUV je krenuo napred taman na vreme pre nego što je taj voz stigao – napisao je jedan korisnik Instagrama, predlažući da je ovo u stvari bio jako požrtvovan potez vozača crnog vozila.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin