Julija je pobegla iz Ukrajine, pa IZLUDELA muškarce jednom OBJAVOM: Sada je razočarana i zabrinuta (FOTO)

Ukrajinka je zatražila pomoć, a umesto toga dobila brdo nepristojnih ponuda.

 

 

Ukrajinka Julija Skubenko podelila je neugodno iskustvo s kojim se susrela tražeći utočište u Velikoj Britaniji kada joj se na njen apel za pomoć javio niz muškaraca sa porukama i ponudama “nemoralnog” karaktera.

 

 

Nakon što je pobegla iz svoje domovine, Julija je odlučila da potraži spas u Velikoj Britaniji za koju je već poznato da je razvila program za pomoć izbeglicama iz ove zemlje.

 

Ipak, Julia je odlučila da se javi na Fejsbuk gde je u jednoj grupi sa 18.000 članova postavila objavu u kojoj moli za pomoć.

Između ostalog, 30-godišnjakinja koja je u Kijevu vodila uspešnu kompaniju za čišćenje objasnila je kako nikada nije očekivala da će biti prisiljena da se tamo preseli, no da ju je rat primorao da krene ispočetka. Tražeći privremeni dom, Ukrajinka je istakla kako će se potruditi da što pre “stane na noge”, a uz sve je ostavila svoj broj mobilnog telefona i linkove profila na društvenim mrežama.

 

 

Ono što je ubrzo usledilo nije bilo nimalo ugodno, tvrdi ona, a na njenu iskrenu molbu odgovorio je niz muškaraca koji su joj nudili sobu, a neki čak i brak.

 

Za strane medije, Julia je otkrila kako je jednom od njih odgovorila kako je zanimaju samo domovi koje bi delila sa drugim ženama ili već oženjenim muškarcima, a on pritom nije krio razočarenje.

 

 

– Šteta, mogli smo da zasnijemo porodicu – odgovorio joj je.

 

Drugi oportunista, tvrdi Julija, mamio je pričom kako poseduje naftnu kompaniju i banku, nudeći se da je zaposli kao svoju pomoćnicu.

 

Julija koja je bila skeptična u iskrenost tih muškaraca, izrazila je zabrinutost i za ostale Ukrajinke koje su u potrazi za utočištem nakon bega iz svoje ratom zahvaćene zemlje.

 

 

– Zabrinuta sam za devojke iz svoje zemlje – rekla je Julija.

 

Ona je, navodno, na kraju pronašla dom kod jedne porodice, a njeno neugodno iskustvo, čini se, nije samo njoj zasmetalo.

 

Na ozbiljnost onoga što se dogodilo Juliji ukazivala je i britanska političarka Lisa Nendi koja je upozoravala na opasnost toga da se projekat za zbrinjavanja izbeglica ne pretvori u “Tinder za trgovce se*som”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin