Jučer je bio “crni petak” na estradi: U jednom danu su čak tri braka pukla

Jučerašnji dan će ostati upamćen na estradi kao Crni petak, jer su se razvela ni manje ni više, nego tri estradna para!

 

Među prvima javnost je šokirala Elektra Elit koja je otkrila da se razvodi od modela i sportiste Nenada Vujanovića nakon samo dva mjeseca braka.

 

 

– Da, istina je. Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povrijedim Nenada. On je divan mladić, vrijedan, dobar, pun razumjevanja.

 

Prema meni je uvijek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čovjeka od njega nisam upoznala, zauvijek ću ga voljeti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste – rekla je Elektra za Espreso.

 

Nedugo zatim oglasila se i Jovana Jeremić, oko koje se mjesecima spekuliše da li će se razvesti, a sada je svima jasno stavila do znanja da se i ona razvodi od supruga Vojislava Miloševića sa kojim ima kćerku Leu, a sa kojim je u braku četiri godine.

 

– Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo donijeli odluku da obavijestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo.

 

Istina je da već neko vrijeme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mjestu sreća naše kćerkice Lee. Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve.

 

Hvala unaprijed svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna.

 

U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumjevanju. – napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

 

A najveći šok smo možda doživjeli od jednog od najpoznatijih estradnih parova Sale Tropika i Jovane Pajić. Jovana i Sale su u braku bili 10 godina, a da im je brak bio na klimavim nogama već neko vrijeme, malo ko je znao.

 

 

– Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mjesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, uvlačenju dodatnih ljudi i izmišljenih događaja u sve ovo, jer je cijela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka.

 

U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše djece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumjevanju – rekao je Sale(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin