Jovići su 16 godina čekali dijete, a onda stigla tri sina: TATA PAO U NESVJET

Jovići su 16 godina čekali dijete, a onda stigla tri sina: TATA PAO U NESVJET

 

 

Anita (35) i Jovica Jović (36) iz sela Stajkovce kod Vlasotinca punih šesnaest godina sanjali su da se napokon ostvare kao roditelji. Poslije dvije neuspješne vantjelesne oplodnje, Anita je praktično digla ruke od borbe za potomstvo, a onda je, čisto da ne iznevjeri supruga, otišla i na treću.

Kad im je doktor saopštio da je Anita napokon trudna, njihovoj sreći nije bilo kraja, a kad su saznali da će dobiti ne jednu, nego čak tri bebe, Jovica je pao u nesvjest.

Anita je 26. septembra na svijet donijela tri zdrava dječaka – Jakova, Vasilija i Petra, a kako priča za Nova.rs, još uvijek ne vjeruje da ima tri sina.

“Presretni smo, isplatilo se čekanje. Ovo su sad slatke muke, jer otkad su momci stigli kući ne spavamo, ne jedemo, jedva stignemo da se istuširamo na smjenu – priča Anita.

 

Dječaci su na rođenju imali skoro po dva kilograma, a bili su dugački 46 centimetara. Drugi po redu, Jakov, morao je odmah da bude prebačen na Institut na neonatologiju u Beogradu, a prije četiri dana stigao je kući kod svoje braće.

 

Jovica se bavi poljoprivredom, po cijeli dan je na kombajnu, ali uprkos umoru, svojoj ženi pomaže u odgajanju njihovih sinova.

 

“Ponekad mi bude žao jer zaista mnogo radi, živimo sami i nemamo nikakvu pomoć, ali trudi se maksimalno. Sada nam je stigla moja majka, a tu je i naša prva komšinica koja ima odrasle trojke od četrnaest godina. Ja sam njoj pomagala kada se porodila, tako da sada ona i njena djeca pomažu nama.

 

Anita kaže da nije bila uplašena kako će se snaći u ulozi majke, a trenutno joj je jedina briga kada sva tri dječaka plaču u isto vrijeme.

 

“Kada plaču svi trojica, ne znam kud bih prije. Da li da uzmem jednog ili drugog ili trećeg, ne znam ni sama. U toj situaciji jednog držim u rukama, drugog ljuljam u kolicima, dok je treći u krevecu, pa ga animiram na neki način. Nije lako, ali šta da radimo.

 

A da li Anita stigne da jede, popije kafu ili odgleda omiljenu seriju? Teško.

 

“Ma, kakva kafa, kakvo jelo. VJerujte, ponekad zaboravim da sam gladna, pa jedem kad stignem, jendom dnevno, onako s nogu. Televizor palim da ne bih zaspala u toku noći kad su bebe budne. Jovica i ja se dogovaramo, pa na smJenu dežuramo. Sinoć je, recimo, on bio sa bebama, a ja sam uspJela da sastavim dva sata sna. Inače, sat i po vremena ako odspavamo, presretni smo. Često u šali kažem da su momci pravi manipulatori jer danju spavaju, a noću žurka. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin