Jovana se udala neki dan: “Nisam dobila prazne koverte, u njima je bilo nešto…

Jovana se udala neki dan: “Nisam dobila prazne koverte, u njima je bilo nešto…

Jovana  je podijelila ono što se desilo na svadbi i što ju je p0vrijedilo. Evo o čemu je riječ: “Pravili smo svadbu i pozvali oko 80 zvanica. Zaista nisam zala ljude zbog koverti, već da se lijepo provedemo.

Imam strica koji nema baš novca i nije zbog toga želio da dođe.  Rekla sam mu da mora doći i da mi nije bitno da li će donijeti novac. S druge strane imam tetku koja živi u inostranstvu i ima dosta novca.

Nikada od nje ne bih očekivala da mi treba davati novac, ali je pr0blem što se nudi da mi pomogne i  govori kako joj se uvijek mogu obratiti, ako mi nešto zatreba. Ipak, primjetila sam da  joj se moj muž baš i ne dopada.

Iz razloga što nije bogat. To me zab0ljelo.  Svadba je prošla u dobrom raspoloženju, onako kako sam i zamišljala. Kada smo muž i ja otvralai koverte,  bila sam u čudu.

Počela sam plakati kada sam otvorila stričevi kovertu.  U koverti je bilo 100 eura. Bilo mi je ža0 što je toliko dao.  Nije trebao, ali zaista. Onda sam otvorila tetkinu kovertu i vidjela 30 eura.

Možda zvuči ružno, ali stric koji nema novca je dao više, isto tako ostali koji nemaju velika primanja su davali više, a tetka koja se uvijek nudi da će pomagati, da ovoliko. Mislim da je to zato što joj se ne sviđa moj izbor. “(RBSM_RADIO)

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!