Jovana Jeremić želi da se uda za KRALJA, već je smislila i ime za dete: Voditeljka konačno sve OTKRILA

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić pre dva meseca stavila je tačku na brak sa političarem Vojislavom Miloševićem. Oni su se sporazumnog razveli i ostali u prijateljskim odnosima, a Jovana sada ističe da je ponovo zaljubljena i puna planova za budućnost.

– Udajem se! Naravno da ne bežim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: “Jovana Jeremić je simbol moći”, tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo – kaže Jeremićeva, koja je pre četiri godine rodila ćerku Leu.

Jovana je ubeđena da će u drugom braku dobiti sina.

Čim se ponovo udam, rodiću sina. Čovek kom ću podariti naslednika voleće me iskreno i bezuslovno. I moju Leu sam rodila dok sam svog bivšeg supruga volela kao Boga, tako da će tako biti i sa drugim detetom. Već sam smislila i ime, moj sin zvaće se Vasilije – rekla je Jovana.
Voditeljka Pinka odlučila je da o budućem mužu za sada ne govori u javnosti.

O partneru neću pričati u medijima sve dok mi ne dođe vreme za udaju. Trenutno sebe duhovno čistim i trudim se da budem ispravna u svakom smislu jer se pridržavam velikog Vaskršnjeg posta – priča ona.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin