Jovana Jeremic-Najzgodnija Sam Djevojka Na Ovim Prostorima,Zato Imam Muza Milionera Ima Para Dusmani

0

Jovana Jeremic-Najzgodnija Sam Djevojka Na Ovim Prostorima,Zato Imam Muza Milionera Ima Para Dusmani

 

 

Jovana Jeremic-najzgodnija sam djevojka na ovim prostorima,zato imam muza milionera ima para dusmani

 

Naime, Jovana je godinama u medijima, a kako ističe svoj posao toliko voli da svojevremeno radila i bez novca.

 

Radila sam i bez para i sa puno para jer ja svoj posao volim celom dušom i novac je samo posledica mog talenta, a ne razlog zašto televizija teče mojim venama. I sa milionima i bez njih, ja ću uvek raditi. Samo kad umrem tada znajte da je game over.

 

U stvari, nije ni tad. Tek mrtva planiram da dominiram i budem kult ličnosti kao Merilin Monro – poručila je Jovana Jeremić.Dobila vilu od dečka
Inače, Jovana Jeremić nedavno je od svog dečka Dragana Stankovića dobila vilu u Grockoj, koja se trenutno renovira, a nosiće ime upravo po voditeljki – Vila Jovana.

 

 

Kako ističe Jovana Jeremić, koja svojim izjavama često izaziva buru, ona ne planira tu da se zaustavi. Kako kaže volela bi da ima vile pet vila i to svuda po svetu. Znaš ja neću da imam stan, neću ni kuću, ja hoću vilu i neću da imam jednu, hoću da imam pet vila, jednu u Monte Karlu, drugu na Dedinju, treću na toj jednoj lokaciji, četvrtu ne znam u Španiji.

 

Znači ja, volim da budem gazdarica, ja sam ćerka gazde i ceo život kao klinka sam bila gazdarica, rekla je Jovana Jeremić i dodala da je svoje snove ostvarila:

 

 

– Meni se sve ostvarilo, i stan u centru Beograda i Rolex, i auto i frajer. I sad svima zadajem domaće zadatke, sad 90 odsto žena u Srbiji treba da uče od mene kako se osvaja frajer.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *