Još jedna MISTERIJA: Nepoznata DEVOJKA ostavila poruku Mateju, pa otkrila odakle poznaje Periša (FOTO)

Izvesna Ž. M. izazvala pažnju pošto je na dan kada je Periševo telo izvučeno iz Dunava na Fejsbuku stavila crnu sliku u znak žalosti, ali i napisala potresne reči posvećene tragično preminulom Splićaninu

Sanduk s telom Mateja Periša (27) juče je dopremljen u njegov rodni grad Split, a za nesrećnim mladićem žale i građani Srbije, koji su u petak u Crkvi Sv. Ante u Beogradu došli da mu kažu poslednje zbogom i njegovom ocu Nenadu izjave saučešće i pruže utehu.

Za Splićaninom, koji je 18. maja pronađen mrtav u Dunavu na beogradskoj Adi Huji nakon pet meseci potrage, žale i njegovi prijatelji, poznanici, ali i oni koji ga nisu poznavali. Među ožalošćenima je i izvesna devojka Ž. M., koja je Mateju, pošto je njegovo telo izvučeno iz reke, ostavila poruku:

– Izvini, molim te, što te nisam zagrlila i poljubila poslednji put, što ti nisam rekla koliko mi značiš i koliko te volim… Oprosti, srešćemo se na lepšem mestu, znam to.

Foto: printscreen

Misteriozna devojka je uz ovu poruku, koju je objavila u jednoj od brojnih Fejsbuk grupa posvećenih Perišu, ostavila i tri srca, kao i uplakane emotikone.  Ona je takođe, pošto je otkriveno da Splićanin više nije među živima, kao svoju profilnu sliku na Fejsu ostavila samo crnu pozadinu, što predstavlja znak žalosti, odnosno tako je želela da pokaže svojim virtuelnim prijateljima da pati.

Ispod te fotografije prijatelji su joj ostavljali znak pitanja, ali ona nije želela da objašnjava zbog čega je tužna, te se sada ljudi, koji su pomno prethodnih 139 dana pratili potragu za Perišem, pitaju ko je ta devojka.

Foto: printscreen

– Ako si lično poznavala Mateja, treba da kažeš ako nešto znaš… Svaka sitnica može pomoći u otkrivanju prave istine. Ovo mi je malo sumnjivo, jer on nikoga u Srbiji nije poznavao, malo je sve to čudno – pisali su korisnici društvene mreže ispod objave Ž. M.

Mediji su stupili u kontakt sa Ž. M, a ona im je objasnila da je Mateja upoznala na moru.

– Da, poznavali smo se, upoznali smo se na moru. Kao što već verovatno znate, radio je kao skiper. Upoznali smo se na moru, a kasnije se nastavilo druženje. On je bio osoba koja je mogla svakog voleti, bukvalno svakoga – kaže ova devojka i dodaje da je Matej uvek imao velike planove.

Podsetimo, Splićanin je nestao uoči dočeka Nove godine u Beogradu, gde je došao s drugovima. Kako je istraga utvrdila, Matej je kobne noći sam izašao iz kluba “Gotik” u Beton hali, zatim trčao do Sava promenade i ušao u Savu. Njegovo telo isplivalo je 18. maja na Adi Huji, a utvrđeno je da se utopio, te da smrt nije bila nasilna. Ipak, iako je telo pronađeno i agonija završena, neka pitanja u vezi sa ovim slučajem zauvek će ostati bez odgovora.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)