JK bi da se vrati Dušku: Poznati psiholog analizirao ponašenje dive, imao je samo JEDAN zaključak (FOTO)

Karleuša objavila slike sa venčanja sa suprugom od kog se razvodi

 

Nakon što je objavila da je stavila tačku na brak sa Duškom Tošićem, Jelena Karleuša je postavila na društvene mreže mnogobrojne fotografije sa venčanja sa fudbalskim menadžerom.

 

Diva se prisetila trenutaka sa početka ulaska u bračne vode, a psiholog Radomir Čolaković za Objektiv na osnovu ovog njenog poteza analizira trenutno psihičko stanje pop zvezde.

 

MIŠLjENjE STRUKE

Prof. dr Radomir Čolaković za Objektiv kaže da je to normalna reakcija nakon toliko godina braka i da to govori da Jelena, zapravo, ovim poručuje da želi da vrati Duška u brak.

 

– Karleušin postupak je jednostavno odbrambeni mehanizam. Kada se napusti porodično gnezdo, to su velike muke, pogotovo za žene u našem društvu.

 

Mi smo prilično licemerno društvo, jer kada se muškarac ženi više puta, kažemo da je faca, a za ženu ćemo reći da je k**va – objašnjava Čolaković i zaključuje:

 

– Jelena je prikrila fizički stres, međutim, ne može duhovno da se isključi „na dugme” i kaže da neće više biti sa njim.

 

To što postavlja slike znači da je još uvek duhovno sa njim, a za mentalno zdravlje je dobro da se ljudi oslanjaju na prošlost. To štiti ličnost.(RBSM-RADIO)