JEZIVO! Pričao je da mu je djevojka umrla od raka, a onda je uslijedilo nešto strašno – “momentalno sam pobjegla”

Većina nas loš ljubavni sastanak bi okarakterisala dosadnim razgovorom ili neprijatnom tišinom, međutim, jedna djevojka je šokirala društvene mreže kada je opisala najgori sastanak na kojem je ikada bila, kada se tokom večere sa momkom, u restoranu pojavila njegova “mrtva” bivša djevojka.

Hana (20) nekoliko nedjelja se dopisivala sa muškarcem kojeg je upoznala na aplikaciji za sastanke “Tinder”, prije nego što su dogovorili sastanak u otmjenom restoranu.

Iako je, prema njenim riječima, djelovao kao dobra osoba, tokom večere otvorio je dušu i ispričao kako je njegova bivša djevojka preminula, pokazujući Hani njene fotografije. Ova neprijatna situacija se dogodila prošle godine, a mi vam je prenosimo u cjelosti.

– Pričao je o svojoj nedavno preminuloj djevojci, koja je umrla od raka i o tome kako se mučio nakon njene smrti. Imala sam veliko saosjećanje prema njemu jer je to grozna stvar za doživjeti. Sve je bilo u redu dok nije pogledao prema gore i brzo pobjegao u toalet – ispričala je.

Hana je ostala zbunjena pa je pogledala po restoranu i ugledala ženu koja je sablasno ličila na njegovu pokojnu bivšu djevojku.

– Ispostavilo se da mrtva djevojka nije tako mrtva. Zapravo, djevojka s njim ima dvoje djece i mislila je da radi prekovremeno kako bi ih izdržavao -objasnila je Hana nakon što joj je njegova djevojka ispričala da je ona šesta djevojka kojoj je rekao istu priču.

Hana je ostavila novac na stolu da pokrije svoj dio računa i izašla iz restorana, dok je slušala svađu iza sebe kad je odlazila. Incident se dogodio prije pandemije, a Hana od tada nije bila na sastancima, prenosi Srbija danas.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin