JEZIVO! Pričao je da mu je devojka umrla od raka, a onda je usledilo nesto strašno – “momentalno sam pobegla”

JEZIVO! Pričao je da mu je devojka umrla od raka, a onda je usledilo nešto strašno – “momentalno sam pobegla”

 

Kako je opisala, ostala je poprilično šokirana nakon ovog incidenta.

 

Većina nas loš ljubavni sastanak bi okarakterisao dosadnim razgovorom ili neprijatnom tišinom, međutim, jedna devojka je šokirala društvenu mrežu kada je opisala najgori sastanak na kojem je ikada bila, kada se tokom večeri sa momkom, u restoranu pojavila njegova „mrtva“ bivša devojka.

 

Hana (20) nekoliko nedelja se dopisivala sa muškarcima kojeg je upoznala na aplikaciji za sastanke “Tinder”, pre nego što su dogovorili sastanak u otmenom restoranu.

 

Iako je, prema njenim rečima, delovao kao dobra osoba, tokom večeri otvorio je dušu i ispričao kako je njegova bivša devojka preminula, pokazujući Hani njene fotografije.

 

Ova neprijatna situacija se dogodila prošle godine, a mi vam je prenosimo u celosti.

 

– Pričao je o svojoj nedavno preminuloj devojci, koja je umrla od raka io tome kako se mučio nakon njene smrti. Imala sam veliko saosećanje prema njemu jer je to grozna stvar za doživeti.

 

Sve je bilo u redu dok nije pogledao prema gore i brzo pobegao u toalet – ispričala je.

 

Hana je ostala zbunjena pa je pogledala po restoranu i ugledala ženu koja je sablasno ličila na njegovu pokojnu bivšu devojku.

 

– Ispostavilo se da mrtva devojka nije tako mrtva. Zapravo, devojka s njim ima dvoje dece i mislila je da je radila prekovremeno kako bi ih izdržavala -objasnila je Hana nakon što joj je njegova devojka ispričala da je ona šesta devojka kojoj je rekla istu priču.

 

Hana je ostavila novac na stolu da pokrije svoj deo računa i izašla iz restorana, dok je slušala svađu iza sebe kad je odlazila. Incident se dogodio pre pandemije, a Hana od tada nije bila na sastancima.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin