JEZIVO OTKRIĆE U KUĆI JOŽEFA MIČIKA Osumnjičeni za ubistvo oca prodao sve iz kuće, ostavio samo OVO! Određen mu pritvor

Rešenjem Višeg suda u Subotici, određen je pritvor Mičik Jožefu (37), zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

 

Pritvor je određen zbog opasnosti od uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i zbog načina izvršenja krivičnog dela, koje je dovelo do uznemiravanja javnosti, a pritvor po ovom rešenju može trajati najduže 30 dana.

 

Jožef Mičik, osumnjičen je da je lopatom ubio oca pre tri godine, a tokom čitavog perioda krio je leš u podrumu, pa u kotlarnici kuće. On je saslušan u sudu, a prilikom hapšenja 10 juna, odmah je priznao zločin policiji, koja je došla pred kuću, nakon prijave komšija i drugog sina Silvestera, da njihovom ocu nema traga i da je nestao.

Mnoge nelogičnosti prema rečima komšija prate ovo ubistvo, jer drugi sin nije kontaktirao sa porodicom već 15 godina, a poslednje tri godine je lagao i komšije i brata da je otac u zatvoru, da je otišao da živi u Čantaviru i niz drugih opravdanja je smislio oko toga što otac nije kod kuće. Poslednja laž je probudila sumnju kod suseda koji znaju ovu porodicu, pa su javili drugom sinu da osumnjičeni prodaje kuću, na šta je on reagovao prijavom policiji, uz tvrdnju da je nestanak oca sumnjiv, a da se kuća neće prodavati dok je otac živ.

 

 

Slučaj je obelodanjen, naime, nakon što je osumnjičeni oceubica stavio oglas o prodaji kuće, u kojoj je skrivao leš oca, u podrumu, umotan u najlon i tkanine, ispod dasaka poda, kako se tvrdi.

 

 

Njemu se na teret stavlja teško ubistvo, a sumnja komšija da čoveka nema tako dugo, još je jedna od nelogičnosti u ovom tragičnom događaju po oca, koji je u momentu ubistva imao 57 godina, je i da nakon nestanka, nije podizao ni socijalnu pomoć, od 2021. godine.

 

 

jožef mičik, Suborica, Ubistvo

Zanimljivo je da je osumnjičeni u međuvremenu prodao i sve stvari iz kuće, ali je zadržao lopatu u predsoblju, kojom je ubio oca. Verovatno će istragom biti utvrđeno, kako saznajemo, i mentalno stanje oceubice, koji je kako komšije kažu počeo agresivno da se ponaša, da tuče oca, nakon što je pao s motora i udario glavom o beton.

 

 

– Sve je urnisao u kući, prodavao i radijatore a eto ostavio lopatu kojom je kako kažu ubio oca. Nama je čudno bilo još tada, što je pokojni komšija platio pred katolički Uskrs 50 jaja i nije došao po njih, a posle par dana došao je sin da ih preuzme, jer kako je tvrdio, otac se napio pa nije mogao doći, kaže jedan od komšija, dodajući i da je u međuvremenu isključena struja u kući, da je dug bio preko 100.000 dinara, a da su svađe bile česte u kući.

 

– Jeste stariji Jožef pio, ali je bio dobroćudan, nikad nije pokazivao agresivnost.

 

Nakon hapšenja Jožefa, pogrebno je odnelo leš iz podruma, koji je policija pronašla, a istraga će utvrditi tačan motiv oceubice, da presudi ocu. Da li je u pitanju imovina, ili psihološki problem oceubice, ili nešto treće, pokazaće veštačenja i saslušanja, a zaprećena kazna za ovo ubistvo sa mnogo bizarnih podataka, je čak i doživotna robija, prema krivičnom zakoniku.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:         INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)