JEZIVO: Muškarac se pred decom OPIJAO I DR*GIRAO, suprugu tukao, a sud ga je POŠTEDEO ZATVORA

0

Ovih je dana zbog zlostavljanja svoja dva sina na uslovnu kaznu zatvora osuđen 32-godišnji B. J. iz Virovitice.

 

 

 

Presuda navodi da se pred malim sinovima nasilnički ponašao prema svojoj vanbračnoj supruzi, a pred njima se i gotovo svakodnevno drogirao te konzumirao alkohol.

Suprugu je pred decom vukao po kući, vikao joj da ima ljubavnika te je gađao svim što mu je došlo pod ruku dok je u naručju držala svog sina. Takođe ju je u par navrata hvatao za vrat i gušio te joj pred decom vikao teške psovke. U presudi se navodi da su deca zbog svega opisanog često plakala, a B. J. bi ih tada odgurivao i govorio da nema vremena za njih.

 

 

Zanemarivao bolesnu djecu

 

 

Takođe se navodi da oba dečaka boluju od hronične bolesti, zbog koje zahtevaju konstantno obavljanje lekarskih pregleda, kontrola i terapija. Umjesto da vodi brigu o njima, optuženi ih je ignorisao te se nije brinuo o njihovoj pravilnoj prehrani, već je sav novac trošio na droge i alkohol.

 

 

Deca su zbog toga bila prljava, neuredna i gladna, a često im je bilo hladno. Zbog svega navedenog bolesne je dečake odveo Zavod za socijalni rad i smestio ih u hraniteljsku porodicu, a optuženi je prilikom primopredaje bio pijan.

 

 

Sud ga je osudio na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, koju neće morati izvršiti ako u tri godine ne počini novo kazneno delo. Takođe, određena mu je obaveza odvikavanja od zavisnosti o alkoholu i drogama, a ako to odbije, mogao bi završiti u zatvoru.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU    I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *