JEZIVI DETALJI SIL*VANJA DEVOJČICE (12), UČESTVOVALI I TINEJDŽERI IZ SRBIJE Vraćeni obrisani podaci iz telefona, otkriven užas

0

Bečke vlasti imaju novi izveštaj u slučaju se*sualno zlostavljane devojčice (12) u Beču: forenzičari su pregledali mobilne telefone petorice navodnih počinilaca i uspeli da vrate izbrisane podatke.

 

 

 

Kako je navedeno, iz njih se može zaključiti da su članovi bande lagali kada su izjavili da su imali sporazumni odnos sa devojkom. Osim toga, istražitelji sada imaju dokaze da ona nije jedina žrtva.

Ovaj slučaj je izazvao ogorčenje pre nekoliko meseci: devojčica, tada 12-godišnjakinja,  silovana je tokom dužeg vremenskog perioda u bečkom okrugu Favoriten . Austrijska policija uhapsila je 17. februara mladih između 13. i 18. godine.

 

 

Tinejdžeri su sirijskog, turskog, italijanskog, bugarskog i srpskog porekla.  Devojčica je bila žrtva se*sualnog napada na stepeništu, hotelskim sobama, privatnim sobama i garažama.

 

 

Policija, Policija Austrija, Austrijska policija

 

 

Sredinom maja, jedan od advokata navodnih počinilaca predstavio je Instagram poruke u kojem je žrtva navodno tvrdila da ima 16 godina i da se dobrovoljno sastaje sa tinejdžerima radi se*sa.

 

 

U porukama se navodi da je ona navodno pisala prijatelji:

 

–  Ali stvar je u tome što sam to želela i rekla sam ovim momcima da imam 16 godina .

 

Međutim, forenzičar podataka je sada mogao da dokaže da je  lažni nalog kreirao jedan od osumnjičenih počinilaca.

 

Kako prenosi list “Kronen”, veštak je otkrio i druga dokumenta, fotografije i video-snimke koji pokazuju kako su druge devojke se*sualno zlostavljane. „Antos“, kako je grupa sebe nazvala po Antonsparku u Beču koristili su mizogine izraze kada su govorili o devojkama.

 

 

Za majku devojke je neshvatljivo da svi optuženi nisu oduzeti mobilni telefoni tokom prvog ispitivanja. Žena opisuje nečinjenje vlasti kao „šamar u lice njenoj ćerki“.

 

 

Dok njena ćerka, kako kaže, pati od problema sa spavanjem i uzima lekove, osumnjičene tinejdžere su na slobodi. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *