JEZIVI detalji silovanja kod Gornjeg Milanovca: Majka znala šta monstrum radi devojčici, ali ĆUTALA?

U preduzeću u kom je osumnjičeni zaposlen kažu da je on disciplinski i prekršajno odgovarao za nekoliko krađa, ali za pedofiliju niko ne zna

 

Muškarac (58) iz Gornjeg Milanovca, koji je u petak uhapšen zbog sumnje da je najmanje dve godine seksualno zlostavljao devojčicu (13), navodno je posle hapšenja priznao da je bio intiman sa maloletnicom, a da stvar bude još gora, sumnja se da je majka žrtve sve vreme znala da njena ćerka ima seksualne odnose sa ovim čovekom!

 

Prema rečima izvora iz istrage, sumnja se da je majka oštećene maloletnice navodno odobravala zlostavljanje rođenog deteta zarad materijalnih interesa, te da je policija mesecima radila na prikupljanju dokaza protiv pedofila, koji je uhapšen pre dva dana.

 

Kako su potvrdili iz Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njemu je određen pritvor do 30 dana.

 

– Zbog interesa maloletne oštećene tužilaštvo ne može da iznosi više detalja. Osumnjičeni je pred tužiocem priznao da je bio intiman sa maloletnim detetom – kaže izvor Kurira.

 

Kako mediji saznaju, uhapšeni živi u Gornjem Milanovcu, nije formalno oženjen i zaposlen je u jednom javnom preduzeću kao komunalni radnik.

 

– Zlostavljana devojcica sa osumnjičenim nije u krvnom srodstvu – kaže izvor i dodaje:

 

– Osumnjičeni je lokalnoj policiji poznat od ranije, budući da su ga već prijavljivali za slične nedozvoljene polne radnje. Od prvih sumnji na izvršenje ovog krivičnog dela on je praćen i bio je pod prismotrom. Uhapšen je onda kada je policija sakupila dovoljno dokaza da može biti i osuđen – kaže izvor iz istrage.

 

Na prvu vest o hapšenju pedofila i njegovom praćenju od skoro pola godine, u javnosti su se čule brojne kritike na račun policije i pravosuđa, zbog tolikog čekanja do njegovog konačnog hapšenja.

 

Poznat kao lopov

 

– To su vrlo teški i zahtevni procesi pri kojima treba pribaviti dokaze, čuvajući identitet žrtve i njene porodice, a istovremeno imati saradnju roditelja. To je veoma teško postići jer roditelji vrlo često, iz nekog interesa, pobijaju izjavu sopstvenog deteta. Kada imamo takvu situaciju istraga tapka u mestu, jer nemamo saradnju žrtve.

 

Epilog takvih istraga je da zlostavljač prođe nekažnjeno. Konkretno u ovom slučaju, bila je otežana komunikacija sa majkom deteta. Budući da se radi o porodici teškog materijalnog stanja, majka je zbog interesa odobravala zlostavljanje devojčice – kaže izvor.

 

Prema rečima onih koji poznaju uhapšenog muškarca, on je u svom okruženju poznat kao sitan lopov, međutim, niko nije slutio da u sebi gaji izopačenost i seksualnu sklonost ka deci.

 

– Radio je u jednom javnom preduzeću i bio je kao radnik angažovan na održavanju jednog spomen-kompleksa, gde je kosio zelene površine i bavio se uređenjem prostora – pričaju ogorčene kolege Milanovčanina i dodaju:

 

– Sećamo se kada je bio optužen za krađu ivičnjaka, još u vreme kada se radila rekonstrukcija kompleksa. U firmi je tada tretiran disciplinski i morao je da nadoknadi štetu. Takođe je utvrđeno da je krao i naftu iz preduzeća, pa je i zbog toga odgovarao. Pritom sa kolegama nije naročito druželjubiv, imao je neki svoj svet. Za njegovu izopačenost nismo znali.

 

U preduzeću u kom je osumnjičeni zaposlen kažu da je on disciplinski i prekršajno odgovarao za nekoliko krađa, ali za pedofiliju niko ne zna.

 

– Šokiran sam, zgrožen i osuđujem takvo ponašanje! On već dugo godina radi u ovoj firmi i nama u preduzeću nije stigao nikakav dopis ili saznanje da se protiv njega vodi bilo kakav postupak ili predistražne radnje – kaže direktor preduzeća.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin