JEZIVA stvar povezuje ubistvo Jelene Marjanović i MASAKR u Jabukovcu: Evo šta se desilo u oba slučaja

Viši sud u Beogradu doneo je 22. jula presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge

 

Mesto na istoku Srbije obeležile su dve velike tragedije – prva 27. jula 2007. godine, kada je Nikola Radosavljević pobio komšije, a druga 7. avgusta 2019, kada je Davor Pernić likvidirao porodicu Kazimirović. Pored ova dva masovna ubistva javnost je potreslo i ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

 

Podsetimo, Viši sud u Beogradu doneo je 22. jula presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović.

 

Tada nikome nije bilo jasno kako je Zoran Marjanović, koji je optužen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge, posle čitanja presude izašao iz sudnice, otišao u kafić u kom se sa ostatkom porodice kratko zadržao, te su ga odvezli kući, apotom je ponovo uhapšen.

 

Ista stvar desila se i sa Majom Bađukić, koja je, takođe, optužena, prvostepenom presudom na 40 godina zatvora zbog četvorostrukog ubistva porodice Kazimirović ostala na slobodi.

 

Branilac Maje Bađikić, advokat Miroslav Lazić rekao je da je prvostepena presuda doneta 17. aprila, a da je 20. aprila objavljena.

 

– Tada smo saznali za pritvor, što je i normalno za kaznu od 40 godina zatvora. Zabuna je bila zato što on nije izdao naredbu da se Maja privede. To morate njega da pitate, meni mnoge stvari nisu jasne.

 

Javni tužilac je intervenisao i čak pretio nekim ljudima, nekim policajcima i tako dalje. Tada je ona sama otišla u zatvor, pa je sud naknadno pisao da je prime. Nisam zadovoljan ni sa čim.

 

To je suđenje sa mnogo propusta. U ovom slučaju je angažovan i kolega Dragan Rajković, moj kolega iz Niša. Onda smo mi, praktično zajedno, načinili žalbu. Malo ko zna da je Maja oslobođena da je izvršila krivično delo lake telesne povrede i podstrekavanje. Ona je oslobođena te optužbe – rekao je advokat Maje Bađikić.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin