JEZIVA PORUKA UBICE IZ TUZLE! Jedno dete sekirom ubio u krevecu, pa zalepio papir na vrata – Evo koga krivi za MONSTRUOZNI ČIN

0

Mujaga Čičkušić koji je pre nekoliko dana ubio suprugu i dvoje dece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se bacio sa zgrade, ostavio je jezivu poruku na vratima stana u kom je počinio zločin.

 

Čičkušić je zločin počinio sekirom, a da stvar bude šokantnija – otac monstrum, koji je ubistvo u detalje isplanirao, sekiru kupio na pijaci, dvogodišnje dete je ubio u krevecu!

Drugo dete od devet godina ubio je u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala da spreči, ali nije uspela.

 

Policija je pronašla prodavca koji je prodao sekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sekiru je kupio na pijaci u Tuzli.

 

Tužilaštvo je zvanično potvrdilo da je pronađena sekira u stanu koja je poslata na veštačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima.

 

Jeziva poruka

 

Osim toga, ubica je na vratima stana ostavio poruku. U jednoj od poruka, napisanoj olovkom, između ostalog piše:

 

J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!

 

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Nemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima “zahvalio” za pomoć.

 

AMELA PLANIRALA SA DECOM DA ODE KOD MUŽA U NEMAČKU? Evo šta je prethodilo tragediji koja je šokirala region

 

Mujaga Čičkušić, koji je skočio sa 14. sprata zgrade u Tuzli nakon što je ubio sekirom svoju suprugu Amelu i njihovo dvoje maloletne djece, živeo je i radio van granica BiH, a porodica je navodno planirala da proda stan i svi se presele u Nemačku.

 

On je radio kao medicinski tehničar u Nemačkoj, a pre odlaska, bio je zaposlen u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli zajedno sa svojom pokojnom suprugom.

“On je pre šest meseci otišao u Nemačku, a supruga je ostala sa dvoje djece u Tuzli. Prema izjavama komšija, nedavno su u oglasu objavili da prodaju stan jer je i ona zajedno sa decom planirala odlazak u Nemačku”, otkriva izvor.

 

Kako navodi ovaj izvor, Čičkušić je iz Nemačke došao prošle srede, a dva dana je sa porodicom proveo u skladnom odnosu. Sumnja se da je ubistvo bilo isplanirano što istražiteljima pokazuje činjenica da je sekira koja je zatečena u stanu bila nova.

 

Istražitelji nastavljaju da rade na rasvetljavanju motiva trostrukog ubistva i samoubistva.

Takođe, dosadašnje policijske provere su potvrdile da u ranijem periodu u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

 

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo stan je navodno uništen i ispremeštan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala da spasi decu, ali nije uspela.

 

Prema nezvaničnim informacijama “Avaza”, tužioci i istražitelji sumnjaju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

 

Tuzla, Amela Čičkušić

Dan nakon otkrića tela Amele i dece, kolege i prijatelji opraštaju se od žene koju su opisali “kao prelepu, sa crnim, bistrim očima”. Kolege Kliničkog centra u Tuzli imaju samo reči hvale i zahvalnost za sve učinjeno, posebno u teškim trenucima korone.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *