JEZIV ZLOČIN – Dečaka vršnjaci ŽIVOG SPALILI jer je bolji u džudou? POLICIJA IMA DRUGU VERZIJU

0

Dečak (11) brutalno je ubijen u petak nadomak Moskve, nakon što su ga drugi dečaci, kako se sumnja, ljubomorni zbog njegovih uspeha u džudou, polili benzinom i zatvorili u šupu koju su potom zapalili.

Alberta Umbetjarova su stariji dečaci navodno pretukli, natopili benzinom, a potom zaključali u jednoj šupi u šumi nedaleko od ruske prestonice.

Jezivom ubistvu prema jednoj verziji prethodila je svađa dečaka, nakon koje su stariji dečaci uzeli palice i Alberta tukli dok gotovo nije izgubio svest. Tada su ga ispolivali benzinom i zaključali u šupu, koju su navodno potom zapalili, piše Daily Mail.

Prema navodima očevica, napadači su bili uzrasta od 13 do 15 godina, a jezivi zločin snimala je grupa devojčica koja je snimak potom okačila na društvene mreže.

Jedan od svedoka tvrdi da su dečaci napali Alberta jer su bili ljubomorni što je mališan bio uspešan u džudou, i što je beležio bolje rezultate od drugih dečaka.

Lokalni mediji prenose da su dečaci Alberta tukli šipkama po nogama, kako ne bi mogao da hoda i da im pobegne.

“Albert je bio pametno i mirno dete. Mrava ne bi zgazio. Bio je vredan, nikad nije pravio probleme. Pobedio je na nekoliko takmičenja”, rekao je Aleksandar Tvanba, Albertov džudo trener.

On je uveren da bi se Albert izvukao iz šupe da ga nisu tukli do besvesti.

Iz policije, pak, tvrde, da je požar izbio unutar šupe i da su dečaci pokušali da pozovu pomoć.

“Dana 19. maja, nakon svađe, deca su zaključala dečaka u šupu, i ekserom zakovali vrata. Potom je usledio požar. Prema preliminarnoj istrazi, do požara je došlo unutar šupe. Deca nisu mogla da otvore vrata, pa su pozvali pomoć. Kada je pomoć stigla, u šupi je pronađeno beživotno telo dečaka sa opekotinama”, naveli su iz policije.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *