JEZIV SNIMAK ODRONA: Ogromna STENA u sekundi smrskala automobile! Ima mrtvih! (VIDEO)

U jezivoj nesreći u indijskom Nagalandu su dve osobe stradale, a tri su povređene pošto je ogromna stena pala na dva automobila i smrskala ih!

 

U stravičnoj nesreći u Indiji nastradale su dve osobe, a tri su povređene nakon pada velike stene na dva automobila, prenosi “Jutarnji list”. Nesreća se dogodila u utorak oko 17 časova po lokalnom vremenu.

Na snimku koji se vrti po društvenim mrežama, vidi se kolona automobila na putu dok pljušti kiša. Odjednom se pojavljuje velika stena koja se kotrlja i koja prelazi preko dva automobila.

Automobili su ostali smrskani na licu mesta. Jedna osoba je na licu mesta preminula, a druga je podlegla povredama u bolnici.

 

“Mesto gde se dogodila nesreća zove se pakala pahar i poznato je po odronima kamenja i zemlje“, rekao je ministar Nejfiu Rio, izražavajući saučešće porodicama nastradalih.

Rio je dodao da njegova vlada preduzima sve neophodne korake da povređenima pruži neophodnu medicinsku pomoć. Najavio je i novčanu pomoć za porodice žrtava.Kurir.rs: (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na               INSTAGRAMU               I               FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin