JEZDI U PLAVOJ PTICI: Marina iz Velike Plane tražila na Guglu ulicu, a ugledala ROĐENOG OCA ZA VOLANOM, koji je preminuo 2021.

Marina Đorđević iz Velike Plane pretraživala je na aplikaciji “Gugl Maps” jednu lokaciju u svom gradu, ali kad je videla snimak koji je zabeležio satelit ostala je u šoku!

Marina tvrdi da je Gugl na ulici “uhvatio” njenog pokojnog oca kako u automobilu prolazi ulicom koju je tražila.

– Moj otac je preminuo pre dve godine i bukvalno sam bila oduševljena kad sam videla da ga je Gugl maps snimio 2014. godine u njegovoj “plavoj ptici”. Tako je on zvao svoju “ford fiestu” – počinje priču Marina.

Kaže da su je preplavile emocije kad je videla očev automobil kako “jezdi” Planom jer ju je podsetilo na to koliko je njen otac voleo taj auto i koliko je uspomena veže za njega.

Velika Plana
FOTO: PRINTSCREEN

– On je obožavao taj auto. Zato ga je i nazvao “službena plava ptica”. To je značilo da njome može na pecanje, na vikendicu, na sva ona manje pristupačna mesta novijem automobilu, kog je imao. Vozio je službeni automobil pošto je bio šef farme u mestu udaljenom oko 50 kilometara od Velike Plane pa je svakodnevno putovao – kaže Marina.

Ipak ova stara “fiesta” imala je posebno mesto u životu Marininog oca jer je njom čak i materijal za vikendice prenosio.

– Taj automobil je preneo i potrepštine za voćnjak. Bila je to bukvalno mala pokretna radionica mog oca – zaključila je Marina.

Tako je devojka iz Velike Plane, koja je izgubila oca 2021. godine, uspela zahvaljujući Guglu bar na trenutak da evocira uspomene i priseti se kako je izgledala svakodnevica njihovog porodičnog života.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *