Jelena Đoković otkrila nesuglasice iz braka: Ova stvar je posebno zasmetala Novaku!

Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena Đoković u okviru fondacije “Novak Đoković” organizuje predavanja širom regiona na temu roditeljstva.

Povodom velikog događaja Jelena je nedavno posetila Zagreb, gde je između ostalog, otkrila koje su omiljene aktivnosti najmlađih članova porodice Đoković.

– Imam stvarno vrlo lepih trenutaka s decom i najviše volim kada zajedno čitamo priče. Moj sin najviše voli da slaže “lego-kockice” i da sluša muziku, dok s ocem voli da igra tenis ili da zajedno gledaju meč, što mami možda nije najomiljenije – kazala je Jelena za hrvatski “Stori”.

Jelena Đoković je društveno veoma aktivna osoba sa širokim interesovanjima, a u Beogradu je svojevremeno u Narodnoj biblioteci Srbije pokazala interesovaanje za stare i retke knjige! Ipak, kod komšija, najviše je pričala o deci.

– Sa Tarom volim da plešem, ona voli da se šminka, a ja ne. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je još mala, te da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu rekla da ona to želi i da ništa ne mogu da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje – ispričala je Jelena u glavnom gradu Hrvatske.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin