“JEL MOGUĆE OVO DA RADITE?”: Doterana i na štiklama ljušti krompir u gradskom prevozu! (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži hit video, koji je izazvao lavinu duhovitih komentara

 

Devojka maksimalno sređena, u štiklama, ulazi u gradski autobus noseći kesu krompira.

I to ne bi bilo neobično toliko, da kesu nije stavila u krilo, iz torbice koja je u skladu sa njenim izgledom, vadi ljuštilicu za krompir i počinje da ga ljušti.

I dok ona nonšalantno obavlja posao domaćice, ljudi u autobusu je šokirano posmatraju.

Naravno, veliki deo komentara odnosi se na to da ovo nije obična scena zabeležena u prevozu, već namerno snimljen video, ali ostalo je nejasno koja mu je svrha, da li samo da šokira i izazove komentare i lajkove ili se iza toga krije neka druga poruka. To će vreme pokazati.

Mnogi su, ipak, na duhovit način prokomentarisali scenu.

“Videla kako jedna jede paradajz u Narodnom pozorištu između dva čina opere! Nije bilo namešteno kao ovo!”, rekla je jedna od pratilaca na mreži.

“Uskoro će i da suše meso po autobusima”, “Ja sam jednom punio paprike od Dorćola do Konjarnika. A jednom prilikom sam i hleb umesio, mislim da sam se vraćao iz Sremčice sa 511”, dodao je duhovito drugi, “Moguće je da ću da počnem, kakva ušteda vremena ovo je savršeno”, dodala je treća.

Za sada nije poznato gde je snimak nastao, iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da je u pitanju autobus 511 u Beogradu, što nije provereno.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin