“Jednog dana sam otišao kod prijatelja i non stop mu gledao mamu”: E ONO ŠTO JE KASNIJE BILO pamtiću CJELOGA ŽIVOTA

Od kad sam bio cetvrti razred,zivotinjski se lozim na majku mog druga ona je jedna 35-o godisnja lutkica kojoj je samo nedostajao razbijac koji je mlad kao ja….drug i njegova majka ziveli su stan ispod mene,a ja sam cesto isao kod njih i non stop zagledao njegovu majku.

Jednog dana otisao sam kod Ace da uzmem neke igrice, i non stop sam gledao njegovoj kevi u b*lju i ona je to primetila i samo se osmehnula. Jednog dana sam sreo drugarovu kevu dok sam isao ka svom stanu.

Nosila je neke ogromne kese,a ja sam se ponudio da pomognem, izneo sam kese do gore i ona me je pozvala da udjem da popijem sok. i tad se zadesilo da niko od njenih nije kuci vec samo ja i ona.

Ta zena me je ocarala svojim izgledom…obozavao sam je…seo sam i a ona je pocela mocno da se gu.i pored mene i napokon sela je do mene. pitala me je kako je u skoli, kakve su ocene i tako to..ja sam odgovarao, ali nešto se probudilo, zante već šta…

U jednom trenutku njena ruka nasla se u mojim pantalonama,nisam mogao da verujem da je zena od 35 godina spremna na tako nešto…

Posle toga uradila mi je ono što sam zapamtio cjeli život…
Niko za ovo ne zna, a nadam se da neće ni saznati… Ali imao sam želju da anonimno ispričam na formu.

Ako bude želila još, da li da joj dam, ili ne?

GLEDAJTE SERIJU KUD PUKLO DA PUKLO NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE

 Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin